News

The Weeknd și Bella Hadid, împreună la Cannes! Imagini cu cei doi îngrăgostiți în ipostaze tandre

nicoleta.ispasescu
May 11, 2018 16:32 PM

Bella Hadid și The Weeknd nu au dat prea mult de bănuit la festivalul Coachella, deși surse au declarat pentru E!News că cei doi s-au sărutat toată noaptea”. 

Pe aceeasi temaGIGI ȘI BELLA HADID - ÎN COSTUM, LA PARIS FASHION WEEK

„Bella nu și-a pierdut cu adevărat sentimentele față de Abel și a avut speranța că se vor împăca”, a dezvăluit sursa. A mărturisit, de asemenea, că foștii iubiți „s-au văzut în secret recent”, dar că „nu sunt oficial împreună”. Cu siguranță nici solistul The Weeknd nu a trecut peste despărțirea de Bella, având în vedere că el a mai încercat o relație și cu Selena Gomez, dar care nu l-a făcut să o uite pe Bella Hadid.

De data aceasta, însă, la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, cei doi au cedat, se pare.

Deși nu au recunoscut că formează din nou un cuplu, paparazzi i-au surprins în timp ce se sărutau pasional la Festivalul de la Cannes.

Hadid este prezentă la Cannes, printre altele, în calitate de imagine a brandului Magnum. Ea a organizat un eveniment Alexander Wang pentru brandul de înghețată.

Înainte de asta, Bella Hadid și-a făcut apariția pe covorul roșu pentru filmele premiate acolo și probabil o va face din nou, având în vedere că festivalul va continua și săptămâna viitoare.

Ahhhhh look at him ? love to see him smile

A post shared by The Weeknd (@twentyeixght) on