Fashion

Stil de vedetă. Cine o îmbracă pe Andreea Esca la Știrile Pro TV

hermina.hagianu
May 10, 2021 13:37 PM

Andreea Esca este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta şi-a schimbat de-a lungul timpului stilul vestimentar, însă a păstrat câteva elemente cu care oamenii s-au obişnuit încă de la primele sale apariţii. Recent s-a aflat şi cine este persoana care are grijă ca vedeta să aibă un look impecabil.

Îndrăgita prezentatoare de la Pro TV a fost întotdeauna apreciată pentru eleganţa de care a dat dovadă atunci când a ieşit în public, fie la evenimente sau pe micile ecrane. Stilul său s-a schimbat în funcţie de oamenii cu care a lucrat de-a lungul timpului, însă de fiecare dată se observă amprenta personală pe care o pune în fiecare ţinută.

Cine este omul din spatele Andreei Esca?

Se pare că, în ultima vreme, Andreea Esca a impresionat cu ținute diferite, dar la fel de elegante. Pentru că vara şi-a intrat în drepturi de câteva săptămâni şi stilul vestimentar al vedetei este diferit.

Aceasta a îmbrăcat cămăși deschise la culoare, cu detalii ce ies în evidență. Schimbarea a fost observată de admiratorii prezentatoarei TV pe reţelele de socializare, acolo unde Andreea Esca a publicat câteva imagini, încântată de ţinutete pe care le poartă.

Mai mult decât atât, vedeta de la PRO TV a dezvăluit pe pagina ei de Instagram cine este persoana care o ajută din punct de vedere vestimentar, atunci când se află la pupitrul ştirilor.

Alege toate ținutele pe care vedeta de la PRO le poartă

Maria Marinescu este ‘răspunzătoare’ de ţinutele pe care Andreea Esca le poartă. Anunţul a fost făcut chiar de designer pe pagina sa de Instagram.

„Styled by me” (n.r. „Stilizată de mine”), a scris Maria Marinescu în mediul online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @mariamarinescu.ro

 

Din ce a câștigat Andreea Esca primii bani

Jurnalista de la Pro TV nu a fost de mică în televiziune, iar acest lucru l-a mărturisit chiar ea! Andreea Esca și-a câștigat primii bani acceptând un rol într-un film. Vedeta era în liceu atunci și a jucat într-un film regizat de Geo Saizescu. Castingul avusese loc chiar la liceu și Andreea Esca a prins un rol în peliculă. Din primii bani pe care îi câștigase, Andreea Esca și-a achiziționat o pereche de cercei rotunzi.

“Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva” a spus Esca, la un moment dat, arată Cancan.

 

 

Sursă foto: Instagram