Editor's choice

Accesorii cool pentru păr!

Verdict.ro
April 4, 2018 15:06 PM
Accesorii cool pentru păr! Bentițele, diademele, agrafele și multe alte accesorii de pus în păr au revenit în trend și sunt extrem de fancy!

Fie că porți un accesoriu de păr vintage sau unul sport-casual, toate sunt elemente de nuanță ale ținutei tale. Și, dacă ești norocoasă, ți-ai putea întreba mama sau bunica dacă mai păstrează astfel de accesorii! Sunt o adevărată comoară acum, iar fashionistele din ziua de azi ar plăti bani grei pentru ele. Dacă ești norocoasa posesoare a unui accesoriu vintage, poartă-l cu toată mândria!

Pe aceeasi temaAndreea Bănică și-a scos alunița de pe față! Ce restricții medicale are și cum se efectuează procedura

 

Citește și: DE CE NU E O PROBLEMĂ CĂ BRANDURILE DE LUX AU DEVENIT ACCESIBILE

Am stat să mă gândesc deseori la toată situația asta cu streetwear-ul actual și cum brandurile de lux, odată destinate doar unui procent infim al populației extrem de bogate, au devenit mult mai accesibile nouă, muritorilor de rând.

Nu mai e de mirare că în anul precedent top 3 cele mai bine vândute produse ale brandurilor de lux au fost șlapii Gucci – GG blooms supreme, pantofii sport – Balenciaga Speed și cureaua GG logo belt (conform lyst.com). Ce au aceste trei piese în comun? Ei bine, toate acestea vin la prețuri de sub 500$.