Fashion

Accesorii de față de pe podiumurile Haute Couture

ioana pana
January 30, 2020 14:35 PM

Săptămâna Modei Haute Couture la Paris a luat sfârșit în urmă cu peste o săptămână, iar noi nu ne putem opri din admirat spectacolul ce a avut loc pe podiumuri. În agenda de astăzi regăsim poate cel mai vibrant aspect al show-urilor Couture, și anume accesoriile de față. Măști, desene, bijuterii exuberante, toate au ajutat la conturarea unui imaginar unic, exaltant, care să înfățișeze viziunile caselor de modă în toată splendoarea lor.

Pe aceeasi temaDior Haute Couture Spring/Summer 2020, un protest feminist

Accesorii de față de pe podiumurile Haute Couture

Jean Paul Gaultier

Show-ul final al designer-ului Jean Paul Gaultier a înduioșat întreaga industrie: atât încărcătura emoțională a unui sfârșit de capitol, cât și parada unor creații impresionante au reușit să creeze un univers viu, excentric și vibrant. Atitudinea a fost exprimată prin intermediul vestimentației și mai ales, prin intermediul accesoriilor. În această privință, cristalele și particulele de glitter aplicate pe pleoape au făcut legea. 

Jean Paul Gaultier

Schiaparelli

Elsa Schiaparelli este reprezentanta exuberanței pe podiumuri. Show-ul său din cadrul Paris Haute Couture Fashion Week a fost marcat de look-ul rochiei albastre, accesorizată cu „mini-broșe” prețioase, aplicate pe rochie, pe piele și în păr.

Schiaparelli

Christian Dior

Dior Haute Couture a fost, în stilul caracteristic, o expresie a eleganței pe podium. Catwalk-ul a întruchipat o desfătare a diferitelor siluete, tema fiind vestimentația Greciei antice, cu un accent glamouros. În ceea ce privește accesoriile, linia fină propusă de casă de-a lungul timpului a fost respectată. S-au remarcat plasele de față, prinse de bentițe argintii și aurii.

Christian Dior

Viktor & Rolf

Directorii creativi Viktor Horsting și Rolf Snoeren au realizat o colecție avangardistă, look-urile fiind alcătuite în principal din resturi de materiale, efectul fiind unul patchwork. Accesorizarea a fost, totuși, în completă antiteză cu vestimentația: ludicul hainelor pastelate, în contrast cu tatuajele de față, cuvintele „dream” și „love” fiind scrise într-un font cu tente gotice.

Viktor & Rolf

Urmărește galeria foto pentru mai multe imagini cu accesoriile spectaculoase de la Paris Haute Couture Fashion Week.