Fashion

Accesoriile statement, noul trend al verii 2020

iulia.statie
July 15, 2020 17:25 PM

În timp ce stilul minimalist nu este un concept nou pentru lumea modei, există un nou trend de care s-au îndrăgostit toți trendsetterii.

Pe aceeasi temaAccesorii de față de pe podiumurile Haute Couture

Trend alert: accesoriile statement

Dacă până acum mizai pe accesorii extrem de fine, cum ar fi lănțișoarele subțiri și inelele subtile, este timpul pentru o schimbare atunci când vine vorba de bijuterii. Este absolut normal să fim atrase de lucrurile micuțe, elegante și rafinate, dar acum, noul sezon aduce inspirație din abundență privind ținutele minimaliste, propunând câteva look-uri extrem de simple, ce sunt decorate cu accesorii statement pentru a ieși în evidență.

Cum vara anului 2020 aduce schimbări atunci când vorbim de piesele vestimentare, ținând cont că pandemia a schimbat complet jocul stilului și al industriei modei, ne concentrăm acum pe piese cât mai simple, confortabile și ușor de incorporat în ținute. Simplitatea este dusă la un alt nivel, creațiile sunt aici pentru a rezista testul timpului, iar personalitatea fiecăruia iese la iveală prin diferite alegeri vestimentare pentru a petrece cât mai mult timp afară sau cu cei dragi, în timp ce toată lumea a fost privată de acest lux pentru luni bune.

Cum porți accesoriile statement

Chiar înainte ca pandemia să ne țină în casă, puteam vedea că accesoriile pentru față sunt un adevărat hit, perechile de cercei masive sunt adorate de toată lumea, lanțurile finisează și cele mai simple ținute, ochelarii de soare oversized dau un aer vintage, iar acum inelele revin și ele în trend-uri.

 

View this post on Instagram

 

If you stack enough Dômes together your third eye will eventually open @lefevrediary

A post shared by Mejuri (@mejuri) on

Ideea de la care pornește acest trend al verii? Simplitate with a twist. Pentru a alege în continuare ținute cât mai basic, la un moment dat o să îți dorești să îți expui și personalitatea prin alegerile tale, totuși, într-un stil effortless ce nu o să te facă să îți dedici prea mult timp. Bijuteriile statement sunt unele dintre piesele perfecte ce pot oferi un modernism aparte ținutei tale minimaliste, iar dacă îți este dor de suprapuneri, optează pentru brățări exagerate și coliere.

Ce este extrem de interesant la aceste accesorii este faptul că vin bine la orice stil vestimentar, dacă preferi ceva elegant, optează pentru o ținută cu piese rafinate și adaugă un colier sau cercei masivi, dacă ești stilul casual îi poți oferi outfit-ului tău un upgrade instant printr-o pereche de ochelari oversized, inele și brățări suprapuse, iar dacă preferi piesele funky, more is more, pentru un look futurist.