Living

Vedete ce au avut păreri controversate despre filmele iconice ce le-au consacrat

Camelia
August 13, 2023 11:00 AM

Un show iconic de televiziune poate să fie de succes chiar și după mulți ani de la terminarea filmărilor. Ba chiar, anumite momente cu siguranță o să rămână în mintea tuturor pentru totdeauna.

Pe aceeasi tema14 conturi de Instagram amuzante pe care trebuie să le urmărești

Cumva, toți ne dedicăm unui serial pe care îl adorăm, iar dacă finalul nu este cel pe care ni l-am dorit, mai ales când investim mult timp în acel show, totul poate să fie devastator.

Totuși, nu doar fanii au păreri controversate asupra unor momente iconice. Mai mulți actori au vorbit despre personajele lor, dar și despre scenele ce i-au consacrat, oferind câteva păreri ce este posibil să ne fi șocat. Este bine să spunem că unii actori chiar au fost dezamăgiți de finalul serialelor, bucuroși de anumite momente iconice sau devastați de punctele culminante.

De la Sarah Jessica Parker, la Penn Padgley, iată ce au avut de spus starurile noastre:

Penn Badgley și Chace Crawford despre Gossip Girl

În timp ce ne îndreptam spre finalul serialului Gossip Girl, descoperirea că Dan Humphrey era cumva cel ce trăgea toate sforile în serial a fost șocantă și a stârnit multă confuzie. Și se pare că starurile au simțit același lucru. Într-un interviu cu Variety din acest an, Penn Badgley, ce l-a jucat pe Dan Humphrey și Nate Archibald, ce l-a jucat pe Chace Crawford, au vorbit despre finalul controversat al show-ului.

„Oricum ar fi reacția, dacă a fost inteligent să facă asta sau nu, faptul că el este Gossip Girl nu s-a prea potrivit cu personajul lui Dan. Nu?”, a întrebat Chace, iar colegul său de breaslă i-a răspuns simplu, dar afirmativ.

Sarah Jessica Parker despre Sex and the City

Nu mulți au fost fericiți cu faptul că Carrie Bradshaw a avut un final fericit alături de Mr. Big în 2004. Ba chiar, nici măcar creatorul seriei, Darren Star, nu a fost de acord cu asta, dezvăluind că „într-un final a trădat esența, faptul că femeile nu găsesc fericirea într-un mariaj”.

Totuși, Sarah Jessica Parker a avut o altă părere despre acest lucru, notează publicația Elle: „După cum îmi amintesc, felul în care Carrie și Big s-au căsătorit a fost ceva ce își doreau, era vorba despre un sentiment cum că viața merge înainte și ea trebuie să se stabilească repede.”

„Nu mă gândesc la ea ca la cineva care se subestimează prin faptul că a lăsat un bărbat să se căsătorească cu ea, ea mereu a simțit că a ajuns la acest lucru de una singură. Dar este minunat că avem mai multe opinii despre alegerile pe care Carrie le-a făcut, pe care le susținem sau nu. Dacă asta este ceea ce Darren gândește, este interesant!”, a zis ea.

Emilia Clarke despre Game of Thrones

În timp ce ultimul sezon din Game of Thrones a stârnit multe reacții controversate, se pare că și Emilia Clarke a simțit la fel ca și fanii. Jucând personajul Daenerys Targaryen, aceasta a fost văzută ultima oară dând foc locuitorilor din King’s Landing.

Totuși, finalul a fost unul extrem de șocant, pentru că, iubitul ei, Jon Snow, a ucis-o, un lucru ce nu prea i-a convenit lui Emilia Clarke. „Da, m-am enervat că John Snow nu a trebuit să se confrunte cu ceva. A scăpat cu o crimă, literalmente.”, a povestit ea pentru The Sunday Times în 2020.

Shay Mitchell despre Pretty Little Liars

Fanii dedicați ai serialului Pretty Little Liars au fost extrem de dezamăgiți de finalul show-ului. La fel ca și la Gossip Girl, multă lume a urmărit PLL pentru mulți ani de zile, toți admiratorii fiind atenți la fiecare indiciu ce ar putea duce la descoperirea personajului ‚A’, doar pentru a afla că este un personaj despre care nu am auzit niciodată.

Totuși, actorii nu au avut vreo problemă cu acest lucru, nici măcar Shay Mitchell, dezvăluind că este satisfăcută cu ultimul sezon. „Cred că l-am terminat la timpul perfect și sincer, nu ar fi putut exista un final mai bun pentru asta.”, a zis ea într-un interviu cu EW.

Kristen Bell despre Veronica Mars

Succesul imens pe care l-a câștigat serialul a adus și un milion de fani extrem de dedicați. Totuși, într-un moment controversat, aceștia și-au pus sub semnul întrebării loialitatea.

Imediat după nunta cuplului format din Veronica și Logan, sezonul s-a terminat cu moartea neașteptată a personajului masculin, Logan, ce și-a găsit sfârșitul într-o explozie de mașină. În timp ce fanii au fost șocați din cauza acestui moment, Kristen nu a fost așa de surprinsă.

„Sper că oamenii recunosc că fără conflicte, nu există show-uri. Nu ar fi satisfăcuți dacă am fi avut un serial perfect. Ar fi fost plictisitor. Nu s-ar fi făcut progrese în viața Veronicăi.”, a spus actrița într-un interviu cu Collider.

Ellen Pompeo despre Grey’s Anatomy

După sezonul 16, fanii au fost șocați cu privire la ieșirea abruptă a personajului Alex Karev din serial. Într-un moment neașteptat, acesta și-a lăsat soția pentru a se împăca cu fosta parteneră, Izzie Stevens.

Chiar dacă așa s-au stârnit multe controverse, fanii explicând că nu își doreau și nici nu se așteptau ca acest moment să se întâmple, Ellen Pompeo a decis să apere povestea pe contul ei de social media: „Pentru mine faptul că Karev s-a întors la început a fost cel mai bun scenariu posibil. A adus un omagiu primilor ani și distribuției incredibile ce a creat o fundație atât de puternică încât serialul este încă în picioare. Deci, haide să nu fim triști.”

Cobie Smulders despre How I Met Your Mother

După 9 sezoane din acest serial, uitând de dragostea dintre Ted Mosby și Robin Scherbatsky, Mosby a rămas cu un personaj nou, pe care fanii l-au cunoscut doar în ultimele episoade. Chiar dacă admiratorii show-ului s-au supărat, ei bine, răspunsul lui Cobie Smulders la poveste i-a șocat și mai tare.

 „Cred că la finalul relației dintre Robin și Barney, toată lumea ținea cu dinții de acest cuplu. Dar dacă ne gândim la începutul show-ului, era vorba despre Robin și Ted. Așadar, cred că este un mod diferit de a urmări serialul acum, atunci când îl vezi ca pe un întreg.”, a zis ea.

Nikolaj Coster-Waldau despre Game of Thrones

După ce a avut un personaj extrem de controversat, mulți fani s-au întrebat care va fi reacția actorului cu privire la final. Surprinzător, acesta a părut destul de împăcat cu povestea.

„Mă simt norocos că am cunoscut așa de mulți oameni, dar fanii ar trebui să realizeze că acest serial a adus așa de mulți oameni împreună ce l-au iubit. Evident că trebuia să ajungă la un final, ce te va enerva oricum. Pentru că este finalul.”, a zis acesta.