Living

Actori ce au displăcut personajele ce i-au consacrat

iulia.statie
November 4, 2020 18:20 PM

Chiar dacă actorii intra în pielea altui personaj atunci când joacă un rol, nu înseamnă mereu că personajul în cauză este deosebit de simpatic.

Pe aceeasi temaAlina Pușcău va juca într-un film alături de Leonardo DiCaprio

Chiar dacă majoritatea își joacă rolul convingător, mai mulți actori au vorbit despre faptul că nu au apreciat extrem de mult personajele iconice pe care le-au jucat, inclusiv cele ce i-au consacrat. Ocazional, antipatia pentru un anumit rol a venit și din percepția lor asupra performanței, căci, uneori suntem cei mai răi critici dacă vine vorba de a ne da o notă personală, dar și oboseala acumulată după ani întregi în care au jucat aceste personaje.

Blake Lively – Serena van der Woodsen, serialul Gossip Girl

Deși aceasta a cunoscut succesul datorită personajului Serena van der Woodsen, Blake Lively nu are prea multe sentimente pozitive față de rolul ce a consacrat-o. „Este ciudat când oamenii cred că te cunosc, dar nu e adevărat.”, a zis ea în 2015 pentru Allure.

„Oamenilor le-a plăcut, dar mereu am simțit că personajul a fost compromițător, vrei doar să pui un mesaj bun acolo. Nu te ajută nici când toată lumea se întâlnește cu cine se întâlnește în emisiune și tu îi spui designerului de costume: ‚Hei, pot să duc asta acasă?’”, a continuat ea.

Kate Winslet – Rose, filmul titanic

În timp ce Kate Winslet nu urăște filmul Titanic, se pare că rolul pe care l-a jucat nu a fost bine privit de către aceasta. În principal, actrița crede că ar fi putut juca mai bine și nu este fericită cu modul în care a ieșit totul.

„Chiar și accentul meu american, nu pot să îl ascult. Este îngrozitor. Să sperăm că e mai bine acum. Sună indulgent, dar actorii tind să fie foarte critici. Îmi e greu să mă uit la orice performanță, dar uitându-mă la Titanic m-am gândit: ‚Oh Doamne, vreau să fac asta din nou.’”, a spus ea pentru Telegraph.

Sarah Jessica Parker – Carrie Bradshaw, serialul Sex and the City

Deși este cu siguranță cel mai iconic rol al actriței de până acum, Sarah Jessica Parker a fost îngrijorată atunci când a venit vorba de a o juca pe Carrie, pentru că nu reușea să relaționeze cu personajul. Într-o conversație cu CBS News în 2016, actrița a recunoscut că obsesia personajului pentru romantism era copilărească.

Ba chiar, ea a spus și în 2016 pentru The Wall Street Journal cât de greu îi era uneori să devină Carrie: „Cred că uneori, pentru că ne asemănăm și trăim în același oraș și bântuim prin aceleași cartiere, a fost ca și cum aș juca sandbox, când, de fapt, a fost nevoie de multă muncă în fiecare zi pentru a putea să fiu ea, să o înțeleg, să nu o judec.”

Robert Pattinson – Edward Cullen, seria Twilight

Robert Pattinson nu și-a ascuns niciodată disprețul față de personajul ce l-a făcut cunoscut, vampirul Edward Cullen din serial Twilight. „Este cea mai ridicolă persoană, atât de uimitoare la toate. Cred că mulți actori au încercat să joace acest aspect.”, a zis el pentru Empire în 2009.

„Pur și simplu nu am putut să fac asta. Cu cât citeam mai mult scenariul, cu atât îl uram mai mult pe tipul acesta, deci așa l-am jucat, ca un maniac depresiv care se urăște, deci, evident am avut câteva probleme acolo.”, a povestit actorul.

Jamie Dornan – Christian Grey, seria Fifty Shades Of Grey

Poate că seria Fifty Shades of Grey a avut foarte mult succes, dar actorul ce l-a jucat pe Christian Grey, Jamie Dornan, a admis că personajul nu ar fi genul de om pe care l-ar prefera în viața reală. „El nu este genul de tip cu care m-aș înțelege. Toți prietenii mei sunt amuzanți, nu mi-aș imagina că aș putea să ies în oraș cu el.”, a zis el pentru GQ Australia în 2017.

Mai mult, într-o altă conversație cu Glamour, Dornan a recunoscut că în anumite scene de amor a devenit foarte neliniștit. „Unele lucruri din Camera Roșie au fost incomode. Au fost momente în care Dakota nu purta prea multe și a trebuit să îi fac lucruri pe care nu le-aș face niciodată unei femei.”, a zis el.

Daniel Craig – James Bond, James Bond

La fel ca și Sean Connery, unul dintre predecesorii săi, Daniel Craig nu a fost vrăjit de rolul său ca și spionul James Bond. Deși acesta a avut succes cu acest rol, actorul nu se vede acceptând să mai intre în pielea spionului vreodată.

„Acum? Aș prefera să sparg acest pahar și să îmi tai mâinile. Nu, momentan. Deloc. E în regulă. În acest moment am terminat. Am terminat. Tot ce vreau este să merg mai departe.”, a dezvăluit actorul pentru publicația Time Out.