News

Actorii din serialul 'Friends' se reunesc pentru un episod special! Când va fi difuzat

andreea voicu
February 22, 2020 17:03 PM

Bucurie imensă pentru fanii serialului ‘Friends’! Vedetele din serial se reunesc pentru un episod special  în continuarea seriei. Episodul va fi realizat pentru HBO Max și urmează să fie lansat în luna mai a acestui an.

Pe aceeasi temaReuniunea Friends este confirmată oficial

Actorii din serialul ‘Friends’ se reunesc pentru un episod special!

Serialul ‘Friends’ a fost difuzat pentru prima dată în septembrie 1994, pe postul american NBC, și a durat până în mai 2004. Acesta prezenta viețile unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York. Ultimul episod al serialului a avut 52.5 milioane de telespectatori doar în Statele Unite.

Acum, actorii care au dat viață personajelor din serial se vor regăsi în noile scene filmate. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimme, au anunțat deja pe rețelele de socializare că urmează un episod special al producției fenomen.

Potrivit presei internaționale, noul episod din ‘Friends’ nu va avea scenariu și nici titlu. Zvonurile privind realizarea unui nou episod special au apărut încă din octombrie 2019, atunci când Jennifer Aniston a publicat pe Instagram o fotografie cu toții actorii din ‘Friends’.

‘Cred că putem vorbi despre momentul în care se reîntâlnesc toţi. Îi readucem la un loc pe David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa şi Matthew pentru un episod special care va fi difuzat împreună cu toate episoadele vechi’, a specificat Kevin Reilly, responsabil cu conţinutul viitoarei platforme HBO Max .

Pentru noul episod ‘Friends’, actorii vor primi fiecare câte 2,5 milioane de dolari pentru apariţia în scene filmate, scrie variety.com.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston) pe