News

Actorul Daniel Gillies și soția sa divorțează

adelina.duinea
June 15, 2019 10:17 AM

Actorul Daniel Gillies și soția sa, Rachael Leigh Cook, divorțează după 14 ani de mariaj. Imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaActorul Idris Elba și Sabrina Dhowre s-au căsătorit în Maroc

Actorul Daniel Gillies și soția sa divorțează

Cuplul a făcut anunțul oficial pe Instagram joi, 13 iunie. În mesaj, cei doi mărturisesc: „Cu profundă recunoștință pentru fiecare an petrecut împreună, precum și pentru miile de amintiri frumoase pe care le-am împărtășit, am decis de comun acord să ne despărțim.”

Ambii au dezvăluit că nu a fost o decizie ușoară, luând, desigur, în considerare și faptul că au doi copii. O fiică, Charlotte, în vârstă de 5 ani, și un fiu, Theodore, în vârstă de 4.

„Ne iubim și ne respectăm ca părinți, oameni și artiști. Sperăm să păstrăm doar părțile frumoase din relația noastră pentru mulți ani de-acum încolo”, au mai scris cei doi.

Citește și: Este oficial! Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit după doar patru ani de relație

În finalul declarației, cuplul mărturisește „discreția voastră în această privință este cu bune intenții cerută pentru binele tranziției copiilor noștri în această perioadă.

Mulțumim tuturor celor care deja știu. Apreciem compasiunea și înțelegerea voastră.” Perechea s-a cunoscut la începutul anilor 2000, iar în 2004, la doar câteva luni de la logodnă, cuplul s-a căsătorit.

De-a lungul a aproape 15 ani de relație, cei doi au adus pe lume o fetiță în 2015, și un fiu în 2016.

Sursă: E! News