News

Actorul Sean Penn își riscă din nou viața! A luat decizia de a se întoarce în Ucraina

maria.apostol
March 29, 2022 16:22 PM

La începutul lunii martie, Sean Penn, care se afla în ucraina pentru a filma un documentar despre război, a fost nevoit să părăsească de urgent teritoriul, din cauza pericolului imens de a fi ucis în bombardamente. Actorul a luat decizia de a se întoarce, însă de data aceasta cu un alt scop. 

Sean Penn spune că se află în Ucraina pentru a ajuta la programe de caritate pentru refugiați. Actorul s-a fotografiat alături de șeful administrației regionale din Liov, Maxim Kozitsky.

La începutul invaziei Rusiei în Ucraina, Penn se afla în capitala Kiev pentru a filma un documentar, potrivit BBC.

De atunci, organizația sa caritabilă a lucrat pentru a oferi locuințe și educație pentru refugiații ucraineni din Polonia. La începutul acestei săptămâni, Penn a amenințat că-și va topi premiile Oscar dacă președintele ucrainean nu va fi invitat să ia cuvântul la evenimentul de duminică de la Los Angeles.

Sean Penn divorțează pentru a treia oară!

Leila George și Sean Penn și-au spus adio după cinci ani de relație și un an de căsnicie. Cea care a depus actelele de divorț a fost celebra australiancă. Reprezentații cuplului nu au oferit niciun răspuns când au fost întrebați despre separarea celor doi. Sean Penn, în vârstă de 61 de ani, s-a căsătorit cu Leila George, în vârstă de 29 de ani, în cadrul unei ceremonii intime, unde au participat doar cei apropiați.

Zvonurile despre căsătoria lor au apărut atunci când cei doi au fost văzuți purtând verighete. Ulterior, prietenii i-au felicitat pe rețelele de socializare, înainte ca aceștia să confirme căsătoria.

Am făcut o nuntă tip COVID. Ceea ce înseamnă că a fost un ofițer al stării civile alături de noi pe Zoom, iar totul s-a întâmplat acasă. Cei doi copii ai mei și fratele ei au fost alături de noi. Așa s-a întâmplat totul”, spunea actorul la o lună de la nuntă.