News

Actriţa Claire Holt a vorbit despre naşterea fiului său

andreea voicu
July 14, 2019 13:42 PM

Actriţa Claire Holt a născut în luna martie a acestui an primul ei copil. Aceasta a adus pe lume un băiat, pe James Holt Joblon. În urmă cu un an, actriţa de 31 de ani a pierdut o sarcină.

Actriţa Claire Holt a vorbit despre naşterea fiului său

Vedeta de televiziune a vorbit recent, în cadrul podcastului Dr. Berlins Informed Pregnancy, despre aducerea pe lume a bebeluşului său. Claire Holt a mărturisit că a avut de îndurat dureri groaznice.

‘Au introdus un balon care începe să se umfle odată ce pătrunde în interior. Era, desigur, menit să ajute dilatare. Introducerea lui nu a fost deloc dureroasă. Poate doar puțin incomodă, dar se simțea ca un control clasic’, a spus Claire.

Ulterior, Claire a început să simtă dureri îngrozitoare: ‘A fost incredibil de dureros pentru mine și simt că am o rezistență destul de mare la durere în general’.

Actriţa nu a avut o sarcină deloc uşoară.

‘Am publicat o mulțime de imagini „demne de Instagram’ în aceste câteva ultime luni, dar puține referitoare la realitatea situației. Sarcina NU E O GLUMĂ. Așa îmi petrec tot timpul liber. Stau pe canapea cu burta descoperită. Îmi imaginam că voi fi una dintre acele femei care pot duce o sarcină și naște cât ai clipi’, declara ea.

Sursa: People