News

Actrița Diana Dumitrescu face sacrificii mari de dragul jobului

nicoleta.ispasescu
May 2, 2018 14:49 PM

Actrița Diana Dumitrescu este în plin proces de slăbire pentru un rol cinematografic, mai exact pentru piesa de teatru „O noapte furtunoasă”, însă se străduiește să o facă pe cale sănătoasă, fără să se infometeze, sau alte soluții mai radicale: „Acum joc în piesa de teatru „O noapte furtunoasă”, mă pregătesc pentru un film, chiar două, pe care o să le filmez în august și sunt intens la sala de sport pentru că trebuie să slăbesc 10 kg pentru acest rol. Și este foarte greu pentru că încerc să slăbesc sănătos, adică încerc să nu mă înfometez, și e foarte greu. Și după 30 de ani, aproape de 35 e și mai greu..”

Diana ne-a mărturisit că îi este cu atât mai dificil acum că nu mai este adolescentă și este și foarte pofticioasă, dar că și-a făcut deja o dietă pe care vrea să o transforme într-un stil de viață pe care să-l respecte: „Am mâncat sănătos: carne-salată, pește-salată, mic dejun mai plin, acolo mănânc și puțină pâine, ouă, brânză, le învârt. E destul de greu că eu-s pofticioasă. Doamne, aș mânca numai prostii încontinuu, dar na, asta e”.

Unul haotic. Așa își definește Diana Dumitrescu stilul. Actriță fiind, Diana Dumitrescu poarte purta cu ușurință orice stil vestimentar, reușind să își intre în rol de fiecare dată: „Am oarecum un stil, nu pot să spun că sunt foarte maleabilă în a mă îmbrăca. Adică poți să mă îmbraci într-un costum de piele și mă simt și am atitudinea necesară. Sau poți să mă îmbraci într-o rochie de voal, poți să-mi pui o coroniță de flori..Asta și prin prisma meseriei mele. Nu am neapărat un stil definit. Eu nu pun foarte mult preț pe asta, dar în acealși timp îmi place să învăț și este o posibilitate pentru mine de a învăța”.

Diana este o fire extrem de pozitivă și de maleabilă, iar faptul că a fost criticată de-a lungul timpului nu a supărat-o neapărat, atât timp cât nu era criticată ea ca persoană: „Nu m-am supărat niciodată. M-am supărat în momentul în care nu a fost criticată ținuta, ci am fost criticată eu ca persoană. Asta mi se pare deplasat din punctul meu de vedere pentru orice critic de modă. Let’s not be haters anymore. Love people! Love!”.