News

Actrița Keira Knightley a născut cel de-al doilea copil!

irina.letitia
September 15, 2019 12:51 PM

A sosit fericitul moment să o felicităm pe actrița Keira Knightley, care a născut cel de-al doilea copil! Keira Knightley a dezvăluit sarcina în luna mai, când si-a afișat pentru prima oară burtica de gravidă, la prezentarea de modă Chanel!

Actrița Keira Knightley a născut cel de-al doilea copil!

Actrița celebră pentru filmele ”Pirații din Caraibe” și ”Mândrie și prejudecată” nu a anunțat public nașterea celui de-al doilea copil, însă cei de la Mail Online i-au surprins deja pe proaspeții părinți în timpul unei plimbări cu căruciorul, Keira aratând excelent și fiind numai zâmbete cu această ocazie.

Actrița, în vârstă de 34 de ani și soțul ei, James Righton, 35 de ani, s-au căsătorit în 2013 în cadrul unei ceremonii intime din Franța și și-au întâmpinat primul lor copil în 2015, o fetiță pe nume Edie.

 Keira Knightley
Keira Knightley

Recent, actrița a devenit mamă pentru a doua oară, însă nu a făcut nicio declarație despre sexul copilului.

Deși Keira se bucură din plin de maternitate, ea a făcut o serie de declarații, destul de controversate, despre statutul de mamă.

„Nu cred că le oferim femeilor suficientă apreciere pentru maratonul fizic și psihic prin care trec atunci când devin mame! Recunosc că eu am un statut privilegiat, sunt ajutată, am fost extrem de norocoasă în carieră și îmi permit costurile de îngrijire a copilului, însă cu toate acestea mi se pare extrem de dificil.”

Mai mult, actrița a completat că deși își iubește enorm copilul (la acel moment, având-o doar pe micuța Edie), maternitatea a adus cu sine nopți nedormite,  transformări hormonale, modificări în relația cu partenerul, care îi dau uneori senzația de nepuțintă. ”Trebuie să îmi aduc aminte zilnic că nu greșesc și că fac tot ce pot, chiar dacă nu este ușor” a declarat actrița.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem și primele imagini cu bebelușul!