News

Actrița Naya Rivera a fost dată dispărută

iulia.statie
July 9, 2020 11:34 AM

Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur pe o barcă, micuțul aflându-se pe Lacul Piru.

Pe aceeasi temaActorul Liam Neeson şi-a deconectat soţia de la aparate

Naya Rivera a dispărut

Șeriful din Ventura a declarat că Naya închiriase o barcă pentru ea și fiul ei, pentru a face o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile au precizat faptul că actrița a închiriat barca în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu fiul ei în vârstă de patru ani, pe nume Josey, a fost găsit singur.

Potrivit șerifului din Ventura, Eric Buschow, investigatorii ce au ajuns la bancă au observat că micuțul era teafăr și avea o stare bună de sănătate. „El are o stare bună de sănătate. Familia trece prin momente traumatizante.”, a spus acesta.

Cum a fost găsit fiul ei

Autoritățile au început căutările imediat după ce dispariția a fost sesizată de persoana ce l-a găsit pe fiul acesteia singur în barcă. Sunt folosite toate mijloacele pentru a o găsi pe Naya, anume elicoptere, drone și scafandri.

Mai mult, un reporter NBC4 L.A. susține că șeriful a explicat că aceasta a înotat cu fiul său, dar ea nu a mai ieșit din apă. Josey a fost găsit purtând o vestă de salvare.

Șeriful a explicat că operațiunea de salvare a fost suspendată pe timpul nopții, iar căutările vor fi reluate dimineața, potrivit publicației E!News. Mașina ce îi aparține actriței a fost găsită în apropierea lacului, iar geanta sa se afla în barca închiriată. Imediat cum s-a aflat de dispariția acesteia, starurile alături de care a jucat în serialul Glee au transmis mesaje emoționante, sperând ca actrița să fie găsită cât mai repede.

Rivera a devenit cunoscută datorită serialului ‚Glee’, unde a jucat o majoretă numită Santana. În anii ce au urmat de la finalul show-ului, mai multe staruri și-au găsit un sfârșit tragic. Cory Monteith a murit în 2013 de la o supradoză, iar fostul iubit al actriței, Mark Salling s-a sinucis în 2018, relatează aceeași publicație menționată mai sus.