Fashion

Actrițe ce au portretizat editori. Cele mai interesante personaje

iulia.statie
February 10, 2021 16:08 PM

Mereu a existat o obsesie la Hollywood cu privire la industria modei, mai ales în perioada anilor 1980 și 1990. Purtând mereu ținute semnate de case de modă renumite și având garderoba plină de pantofi cu toc, există câteva personaje ce ne-au rămas în minte pentru totdeauna, ținutele lor iconice fiind actuale și acum.

Pe aceeasi tema7 filme de dragoste pe care le poți urmări pe Netflix în luna îndrăgostiților

Miranda Priestly – Devil Wears Prada

Sunt câteva personaje ce au făcut istorie datorită caracterului puternic, vestimentației bine pusă la punct, dar și a dramelor pe care le-au creat. Miranda Priestly, jucată de către Meryl Streep, poate că este una dintre cele mai importante femei din cinematografie ce a ocupat funcția de editor de modă.

Aceasta este cunoscută pentru look-urile clasice, având un glamour pe care nimeni nu poate să îl obțină. Poate că hainele ei sunt iconice, dar pentru a se putea potrivi cu zilele noastre, ea ar trebui să înlocuiască hainele din blană naturală și să propună și piese mai minimaliste. Cât despre combinația dintre blazer și fustă creion, aceasta este una perfectă pentru zilele de la birou.

Andrea Sachs – Devil wears Prada

Evoluția stilistică a personajului este absolut uimitoare. Aceasta trece de la alegeri nesigure la a deveni o femeie interesată de lumea modei și a propune piese actuale. Look-urile prezentate de ea sunt la mare căutare și astăzi, ținând cont că supermodelele ca Gigi Hadid și Irina Shayk adoră pantalonii de piele, cizmele lungi și jachetele din tweed.

Totuși, putem lăsa în urmă câteva tendințe adorate de ea, cum ar fi puloverele din tricot asortate cu fuste dintr-un material gros, dar și gențile tricotate, din culori tari. Deși anul 2020 a fost un adevărat fiasco atunci când vorbim de modă, iar Andrea Sachs de la începutul filmului s-ar fi potrivit în peisaj, este timpul să mergem spre ținute chic.

Jenna Rink – 13 going 30

Jenna Rink trăiește visul oricărei tinere în pelicula ‚13 going 30’. Deși nu se descurcă cu responsabilitățile unui adult foarte bine, imediat cum viața ei este dată peste cap, ținutele sunt fără cusur. Tendințele vin și pleacă, dar în alegerile vestimentare ale editorului observăm câteva dintre piesele IT ale momentului, cum ar fi rochiile furou, cardiganele, dar și haineleîn nuanțe de roz.

Aceasta preferă materialele fluide, așa că nu ne miră să o observăm în piese ce îi pun în valoare silueta, simple, ce reflectă vremurile din zilele noastre. Jenna Rink are un farmec aparte, condimentat cu piesele jucăușe. Ce am lăsa în spate? Anii 2000 pot să își primească pantalonii din denim cu talie joasă înapoi.

Andie Anderson – How to lose a guy in 10 days

Andie Anderson este una dintre cele mai carismatice personaje pe care le-am văzut pe ecrane. Mereu cu un stil effortless și senzual, aceasta are o stilistică concentrată în jurul personalității sale radiante și extrem de pozitive. Pe lângă faptul că are alegeri clasice, potrivite pentru locul de muncă, ea optează și pentru haine mult mai relaxate.

Imediat cum ne gândim la filmul ‚How to lose a guy in 10 days’, ne vine în cap imaginea personajului Andie Anderson, purtând o rochie galbenă, cu spatele gol, din satin, pe care aceasta a afișat-o la evenimentul caritabil unde l-a făcut pe Benjamin să se îndrăgostească total de ea. Încă ceva, editorul demonstrează că o atitudine potrivită și un zâmbet luminos pot schimba în totalitate jocul.