News

Acum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

andreea voicu
April 6, 2019 14:50 PM

Căsătoria cu Prinţul Harry a scos-o pe Meghan Markle din sărăcie. Cei doi şi-au unit destinele pe 19 mai 2018, ceremonia având loc la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Pe aceeasi temaCele 5 reguli bizare pe care trebuie să le respecte Meghan Markle după ce naște!

Înainte de a-l cunoaşte pe viitorul ei soţ, Meghan Markle ducea o viaţă modestă şi nu ştia ce este acela luxul. La un moment dat, aceasta mărturisea că se simţea jenată de stilul ei de viaţă sărăcios.

Acum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Conform Daily Star, când se afla la începutul carierei în cinematografie, Meghan Markle nu avea bani nici măcar să îşi repare maşina. Maşina sa, un Ford Explorer, era atât de învechită încât avea chiar și ușile blocate și era nevoie de mult curaj pentru a o conduce.

”Ușile din față nu se puteau deschide de la mâner. Trebuia să deschid portbagajul, să mă înghesui pe-acolo până în spatele scaunul din față și abia atunci puteam conduce până la audiții”, a mărturisit Meghan într-un interviu, înainte de a juca în serialul ‘Suits’.

Toate acestea sunt acum de domeniul trecutului. Viaţa lui Meghan Markle s-a schimbat radical în ultimul an, după ce a devenit soţia Prinţului Harry. Acum, fosta actriţă îşi permite orice moft, iar în curând va deveni mămică.