News

Ada Condeescu, declarații în exclusivitate despre a doua sarcină

iulia.statie
July 1, 2020 15:37 PM

Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta trăiește clipe frumoase alături de familia ei.

Pe aceeasi temaAda Condeescu este însărcinată! Actrița va aduce pe lume al doilea copil

Luni seară, 29 iunie, la decernarea premiilor Gopo, Ada a fost o adevărată apariție, purtând o rochie roz, mulată, ce i-a pus în evidență burtica, dezvăluind astfel că familia ei se va mări. Acum, aceasta a discutat cu noi în exclusivitate și ne-a povestit despre cum merge până acum sarcina, dar și despre cum a petrecut timpul în izolare cu fetița ei.

Ada Condeescu ne-a oferit detalii în exclusivitate despre a doua sarcină

Ada are parte de o sarcină care decurge bine și se bucură că a avut timp să prețuiască orice moment: „E foarte bine, e minunat, mă bucur că am avut foarte mult timp cu izolarea, am avut timp să stau, să mă bucur de tot.”

Cât despre timpul petrecut cu micuța, la fel ca orice mămică, nu poate să spună că totul a fost ușor, dar perioada a trecut cu bine: „A fost foarte bine, e greu, nu este ușor, dar e ceva normal până la urmă, să stai așa ore și ore întregi. Noi ne-am mutat lângă București de ceva timp și pentru ea a fost mai bine, suntem în natură, cu animale, pentru ea e perfect, pot să spun că ne-a plăcut să stăm și acasă, avem destul de multe jocuri, avem o grădină în care am putut să mai ieșim, am trecut cu bine peste perioada aceea.”

Actrița mai are o fetiță, pe nume Ecaterina, care încă nu a aflat că va avea în curând o surioară sau un frățior, pentru că este micuță: „Încă nu știu exact cum va reacționa, am încercat să vorbim cu ea, dar deocamdată nu sunt sigură că a înțeles despre ce e vorba, este totuși mică și cred că doar prin intuiție poate să simtă ce va urma.”

Atât sexul bebelușului, cât și numele acestuia vor rămâne un secret, dar Ada recunoaște că ea și soțul ei vor alege un nume cu o poveste, românesc. „Nu știu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâți, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranța va fi așa cum a fost și la Ecaterina, va avea povestea lui numele.”

Întrebată despre naștere, Ada a dezvăluit că susține nașterea naturală, dar nu își dorește să își facă vreun plan.

„Nașterea va fi undeva la sfârșit de toamă-iarnă și nu mi-am făcut niciun plan, o să văd ce se va întâmpla până atunci. Eu sunt pro naștere naturală și am și un doctor ce mă încurajează cu privire la acest aspect, sper să pot naște normal și natural.”, ne-a povestit aceasta.

„Privat. Încă nu știu unde, nu m-am hotărât, dar sunt foarte sceptică în ceea ce privește spitalul de stat, știu că sunt medici foarte buni și acolo și există condiții foarte bune și acolo, dar, pentru siguranța mea și a copilului meu, prefer să am toate condițiile. Așa cum am gândit înainte să nasc prima oară, primele zile împreună cu bebelușul, fie că e prima naștere, a doua sau a nu știu câta, sunt extrem de importante, am ținut foarte mult la condiții și la viața mea privată.”, a adăugat Ada.

Mai mult, mâine este ziua actriței și recunoaște că aniversarea din anul acesta o bucură mai mult decât în alți ani, iar în viitoarele ei planuri intră și o vacanță.

„După cum ne-a demonstrat acest virus și această izolare impusă, trebuie să luam lucrurile și mai din aproape în aproape. Mâine este ziua mea și o să mă bucur foarte mult de lucrul acesta, nu știu de ce, dar abia aștept, mai mult decât în alți ani. Săptămâna viitoare o să plecăm puțin din țară în vacanță, ne luăm toate măsurile de siguranță, iar după aceea, vom vedea. Probabil ne vom întoarce tot acolo în pădure, lângă București, pentru că este mult mai drăguț și mai relaxant.”

Deși avea o bănuială cu privire la sarcină, aceasta ne-a povestit că surpriza a fost extrem de frumoasă: „Ca orice femeie (râde). M-am prins. De data asta bănuiam, surpriza a fost foarte frumoasă și a fost totuși o surpriză, dar aveam o bănuială.”

sursă foto: Christian Tudose