News

Ada Condeescu este însărcinată! Actrița va aduce pe lume al doilea copil

andreea voicu
July 1, 2020 11:00 AM

Ada Condeescu este în culmea fericiri! Actrița este însărcinată pentru a doua oară. Ea mai are o fetiță în vârstă de 2 ani.

Pe aceeasi temaCui îi stă mai bine – Alexandra Stan vs. Ada Condeescu

Ada Condeescu, însărcinată pentru a doua oară

Ada a fost prezentă luni seară, 29 iunie, la decernarea premiilor Gopo, un eveniment care a fost, de data aceasta, organizat în aer liber, pentru a respecta condițiile impuse de autorități privind distanțarea socială. Ca în fiecare an, vedeta este o adevărată apariție pe covorul roșu, iar de data aceasta, ea le-a făcut tuturor o surpriză minunată.

Actrița a purtat o rochie roz, mulată pe corp, ce a scos în evidență burtica pe care a ținut-o ascunsă până acum. Aceasta s-a pozat și alături de o prietenă și a lăsat la vedere sarcina destul de avansată. Aceasta nu a oferit alte detalii despre noua sarcină, însă, în 2017, ea prefera să păstreze secret faptul că este însărcinată cu o fetiță.

Ada Condeescu mai are acasă o fiică, în vârstă de 3 anișori, pe nume Ecaterina. În trecut, ea povestea de ce a ales acest nume frumos, dar și ce însemnătate are.

„Pe fetița noastră o cheamă Ecaterina. Ne plăcea mult numele, dar a venit cumva el la noi. Ne-am tot gândit și răzgândit, dar am rămas la el. Are forță și noblețe, asta mi-a plăcut cel mai mult. Voiam să fie un nume de sfântă, iar povestea Sfintei Ecaterina este una cu adevărat puternică. Oamenii se cam îngrijorează când mă vad, pentru că sunt mai slabă față de momentul când am rămas însărcinată.”, declara aceasta imediat după nașterea fetiței sale.

Ada se căsătorea în 2016 cu Cătălin Mitulescu, cei doi având parte de un mariaj extrem de frumos și discret. Aceștia încearcă să își țină viața privată departe de camere, iar după nașterea primului bebeluș, actrița prefera să le dea fanilor vestea cea mare pe social media.

După 9 luni de aşteptare, suntem cu toţii acasă!”, scria ea pe Instagram.