News

Adela Popescu a ajuns la spital de urgență! Vedeta și-a făcut testul pentru coronavirus

iulia.statie
June 24, 2020 12:36 PM

Timp de două zile, Adela nu a fost în platoul emisiunii ‚Vorbește lumea’, în care este prezentatoare. Motivul au fost problemele de sănătate, iar aceasta a ajuns de urgență la spital, unde primește îngrijiri medicale.

Pe aceeasi temaAdela Popescu, despre a doua sarcină: „La un moment dat voiam să le spun să-mi facă cezariana însă nu mai aveam glas”

Adela Popescu, totul despre starea ei

În urmă cu patru zile, vedeta a acuzat dureri puternice de stomac, iar acum, Adela s-a dus la spital pentru a fi îngrijită și a scăpa de probleme. Aceasta a explicat totul despre starea ei de sănătate la emisiunea ‚Vorbește lumea’ unde a intrat în direct, chiar din spital.

„De 4 zile mă durea stomacul foarte tare, undeva în partea dreapta. Pe la 3 dimineața, durerea a crescut tare, așa că am ajuns de urgență la spital. Este vorba despre o inflamație a tubului sau a peretelui digestiv.”, a povestit Adela Popescu.

Aceasta a explicat că a făcut testul pentru coronavirus și a ieșit negativ, așa că fanii pot sta liniștiți în această privință. Mai mult, după ce vedeta s-a îmbolnăvit, s-a aflat că aceasta intrase în contact recent cu Marcel Pavel, ce a fost diagnosticat de curând cu virusul.

„Mi se administrează antibiotic, vedem până diseară cum stau lucrurile. Probabil o să am o medicație acasă. Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenție medicală. Vreau să vă spun ceva. Mi-am facut testul pentru COVID-19 și a ieșit negativ. Protocolul cere să faci și testul. Aș vrea să ne liniștim în privința asta.”, a spus prezentatoarea TV.

De curând, Marcel Pavel, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu au fost diagnosticați cu coronavirus. Alina a dezvăluit că este asimptomatică și a făcut ieri două teste ce au ieșit negative, motiv pentru care aceasta se va duce acasă. Toată lumea a fost extrem de speriată cu privire la starea Adelei Popescu, căci vedeta a lipsit de la filmări și a acuzat dureri groaznice de stomac, însă, acum ea are parte de îngrijirile necesare, aflându-se la spital, potrivit publicației Viva!.