News

Adela Popescu a publicat prima fotografie cu burtica de gravidă

iulia.statie
January 20, 2021 13:35 PM

Adela Popescu a dezvăluit prima fotografie în care este pusă în evidență burtica de gravidă. Vedeta a anunțat că va deveni mămică pentru a treia oară și trăiește momente minunate.

Pe aceeasi temaAdela Popescu, dezvăluiri sincere despre viața de mămică

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară

Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară în emisiunea ‚Vorbește lumea’, difuzată la PRO TV: „O să avem un nepoțel. Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: ‘Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte.’”

Vedeta a povestit că ea și partenerul său, Radu Vâlcan, își doreau un al treilea copilaș în familia lor: „Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie.”

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, iar cei doi se bucură în prezent de doi băieți superbi, Alexandru și Andrei. Pentru a se feri de anumite probleme, vedeta a ales să se retragă pentru o perioadă din emisiunea pe care o prezintă alături de Cove.

”Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am.”, a transmis aceasta.

Adela Popescu, prima fotografie cu burtica de gravidă

Acum, Adela Popescu a publicat și prima fotografie în care își pune în evidență burtica de gravidă. Ea, Radu Vâlcan și cei doi micuți, Alexandru și Andrei, au plecat în vacanță, iar locația aleasă este deosebită, cei patru relaxându-se în Maldive și bucurându-se de vremea frumoasă. Aceasta a apărut într-o rochie lungă, neagră, iar mesajul transmis a fost unul sugestiv: „Dar ce avem noi aici?”