News

Adela Popescu, decizie neaşteptată în ultimul trimestru de sarcină! Vedeta și-a luat bonă filipineză pentru cel de-al treilea băiețel

hermina.hagianu
May 12, 2021 10:07 AM

Adela Popescu urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil, iar pregătirile pentru mezinul familiei sunt pe ultima sută de metri. Mai mult decât atât, celebra prezentatoare TV şi-a angajat şi o bonă filipineză care o va ajuta cu creşterea micuţului.

Radu Vâlcan şi Adela Popescu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină cel de-al treilea băieţel în braţe.

Pentru că deja au doi copii, Adela Popescu s-a gândit foarte serios cum o să se descurce peste câteva luni cu trei şi astfel a luat decizia de a angaja o bonă filipineză.

Bona urmează să ajungă în casa Adelei și a lui Radu Vâlcan peste o lună.

“Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV.

Cât de mult s-a îngrăşat Adela Popescu

Până la marele moment, în care va deveni mama a trei băieţi, soţia lui Radu Vâlcan îşi ţine fanii la curent cu schimbările care se produc în viaţa ei. Astfel, prezentatoarea TV a povestit în urmă cu câteva săptămâni cum şi-a speriat partenerul din cauza poftelor pe care nu le putea controla.

Deşi mai are doar câteva luni până va naşte, vedeta se află într-o formă fizică de invidiat. Adela Popescu pare că nu a luat multe kilograme în plus în această perioadă, astfel că după naştere va reveni imediat la formele iniţiale.

‘Ieri nu am avut cea mai grozava zi. Oboseala accentuata si pofte de gravida. La 22:00 simteam ca o sa mor daca nu mananc un compot de visine. Efectiv. Radu s-a si panicat ca nu era invatat cu mine “diferita”. Nu sunt genul capricioasa. Imi gestionez eu cumva toate “schimbarile” in liniste. Ca am fost norocoasa sau ca nu ma sinchisesc de schimbarile de dispozitie, de greutate si de ritm cardiac, nu stiu.Vestea buna e ca azi sunt ca noua. Mi-am amintit ca sunt in sapte luni cand am vrut sa ma inchid la sireturi si nu am putut, cand era sa pocneasca tricoul albastru pe mine, cand nu am putut sa imi misc verigheta de pe deget, cand l-am trimis pe Alexandru sa imi aduca peria de par de la etaj, cand am mers la baie a douazecea oara la doua ore de la trezire. In rest… n-am nici pe naiba. 😅😅😅’, a dezvăluit vedeta pe pagina sa de Instagram.

 

Sursă foto: Instagram