News

Adela Popescu, despre prima vacanță fără copii

iulia.statie
March 6, 2020 10:00 AM

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales să plece într-o vacanță pentru câteva zile. Cei doi și-au lăsat acasă cei doi copii, pe Andrei și Alexandru.

Pe aceeasi temaAdela Popescu şi Radu Vâlcan îşi mai doresc copii. Ce spun despre al treilea bebeluş

Aceștia au ales o locație de vis, însorită, Dubai, simțind că au nevoie să petreacă timp de calitate unul cu celălalt și să își reîncarce bateriile. Până acum, ei obișnuiau să își ia și micuții cu ei în vacanță, însă au decis să schimbe puțin planurile.

Totuși, nu este așa ușor să pleci într-o vacanță când ai doi copii. Adela a povestit despre cum s-a descurcat cu aranjamentele înainte de plecarea în vacanță pe blogul său.

Adela Popescu, despre prima vacanță fără copii

Deși cei doi trebuiau să plece în Roma, au amânat călătoria din cauza coronavirusului, ce face ravagii în toată lumea. „Cu câteva zile înainte de plecare au apărut primele cazuri de corona virus la Roma, așa că am decis să stăm cuminței acasă, fiind convinși ca Fontana di Trevi sigur sigur nu pleacă de acolo. Așa că am sărbatorit ziua lui Radu în cel mai frumos mod cu putință: copiii la mamaie, noi doi acasă pe canapea uitându-ne la Netlix și ciocnind un pahar de prosecco. Superb, vă spun sincer.”, a scris Adela Popescu.

Deși s-au bucurat de timpul petrecut împreună și simțeau că aveau nevoie de o vacanță, celor doi nu le-au ieșit din minte micuții în nicio clipă. „După un plans zdravăn la decolare, au urmat momente superbe în doi de care aveam tare tare nevoie. Copiii erau cu bunicii pe care îi știu de când s-au născut și pe care îi iubesc foarte mult. Noi ne simțeam minunat. Singura problemă o reprezentau nopțile. Din poveștile mamei primele două au fost grele, însă din a treia a legat 7 ore de somn, iar din a patra parcă 8. Nu ne venea să credem că am ajuns în punctul acela.”, a povestit vedeta.

Ce să vezi, când s-au întors, aceștia au avut parte de câteva peripeții cu Alexandru, băiatul cel mare, ce era supărat pe ei, însă Radu și Adela au grijă ca mereu să rezolve totul prin comunicare. „Cu Alexandru a fost puțin problematic, căci l-am găsit cu o atitudine schimbată. Supărat parcă pe noi, mai sensibil, oferindu-ne niste tantrumuri de toată frumusețea. Chiar și la grădiniță și-a schimbat puțin comportamentul. După lungi discuții cu el, acum e bine, s-a liniștit chiar dacă continuă să vrea să stea lipit de mine mai tot timpul.”, a scris Adela.

Totuși, cei doi îndrăgostiți s-au apropiat mai mult ca oricând după această vacanță și au petrecut timp superb împreună. „Una peste alta toate sunt foarte bune acum și mă bucur că am avut curajul să plecăm singuri. Am povestit la nesfârșit, am râs, am dormit ore multe, și culmea, nu am vorbit, așa cum credeam, prea mult despre copii. Am reușit să ne detașăm și ah, cât de bine a fost!”, a continuat aceasta.