Vedete

Adela Popescu, emoţii la a treia naştere! De ce este îngrijorată vedeta: “Am o certitudine că va fi foarte greu“

hermina.hagianu
June 4, 2021 11:44 AM

Adela Popescu va deveni în curând mămică pentru a treia oară. Deşi aşteaptă acest moment cu nerăbdare, în sufletul vedeti s-a instalat teama. De câteva săptămâni, prezentatoarea TV se gândeşte cu groază la momentul în care va naşte, din cauza complicaţiilor care pot apărea pe parcurs.

Recent, Adela Popescu a fost invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, pe care o prezenta în urmă cu câteva luni, acolo unde a vorbit despre cea mai mare frică a sa. Însărcinată în 34 de săptămâni, artista se protejează excesiv în ultima perioadă pentru că nu vrea să se infecteze cu noul coronavirus.

“În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este povestea asta cu Covid-ul. În clipa în care te internezi ți se face un test Covid-19 și dacă ești pozitiv ești mutat la o maternitate suport Covid. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă, nu ai voie să îți vezi copilul… Ceea ce nu e chiar o bucurie atunci când naști natural și probabil că nici la cezariană. De aceea, am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni să mă izolez, să mă închid în casă, ca să nu risc chiar pe final să mă îmbolnăvesc”, a declarat Adela Popescu. 

“Acum a treia oară am o certitudine că va fi foarte greu. Dacă de două ori a fost complicat, cu dureri, cu diverse situații, a treia oară nu are cum să fie altfel”, a completat vedeta.

Ce hotărâre a luat Adela Popescu în legătură cu cel de-al treilea copil

Prezentatoarea de la PRO TV se află pe ultima sută de metri cu sarcina şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi ţină copilul în braţe.

Pentru că va avea nevoie de ajutor după ce băieţelul se va naşte, Adela Popescu a angajat o bonă filipineză, care va ajunge peste o lună în România.

„Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile.

Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

 

Sursă foto: Arhivă Verdict