News

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară! Cum a făcut anunțul

iulia.statie
January 8, 2021 12:19 PM

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară! Vedeta a dezvăluit veștile emoționante și a povestit că ea și partenerul ei își doreau foarte mult un al treilea bebeluș în familia lor superbă.

Pe aceeasi temaAdela Popescu, dezvăluiri sincere despre viața de mămică

Adela Popescu este însărcinată

Vedeta a făcut primele declarații în emisiunea ‘Vorbește lumea’, difuzată la PRO TV, pe care o prezintă împreună cu Cove: „O să avem un nepoțel. Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: ‘Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte.'”

Mai mult, Adela Popescu a povestit că ea și Radu Vâlcan își doreau să devină părinți pentru a treia oară: „Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie.”

La acest anunț emoționant, Adela Popescu a primit multe urări de bine, inclusiv de la fratele ei, ce a ținut să intre în direct pentru a o felicita. Prezentatoarea de televiziune și Radu Vâlcan se bucură de doi băieței minunați și trăiesc o poveste superbă de dragoste ce este admirată de mulți români.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți pentru a treia oară

În urmă cu doar câteva zile, fanii au început să se întrebe dacă prezentatoarea de televiziune este din nou însărcinată după ce a primit o urare inedită, făcută chiar de soacra ei. „Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți 5 sănătoși. Cu multă dragoste, la mulți ani! Mamaia Ilonka”, scria pe felicitarea ce a trezit multe suspiciuni.

De asemenea, în trecut, Radu Vâlcan dezvăluia că el și Adela își mai doresc o fetiță. „Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi.”, spunea Radu Vâlcan la Antena Stars în trecut.