News

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima vacanță fără copii! Unde se relaxează cei doi FOTO

andreea voicu
February 21, 2020 12:17 PM

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță! Cei doi au ales să se relaxeze în Dubai, acolo unde au fugit pentru câteva zile. De data aceasta, cei doi au ales să își lase acasă cei doi copii, pe Andrei și Alexandru.

Pe aceeasi temaAdela Popescu și Radu Vâlcan, totul despre vacanța petrecută în Sri Lanka

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima vacanță fără copii!

Până acum, Adela Popescu și Radu Vâlcan obișnuiau să plece împreună cu micuții în vacanță, însă de data aceasta au decis să schimbe puțin planurile.

Fiind luna iubirii, cei doi soți au ales Dubaiul drept destinație, după ce în urmă cu nici două luni au fost în Sri Lanka. Inițial, ei trebuiau să plece în Roma, dar au amânat călătoria din cauza coronavirusului, care face ravagii în toată lumea.

Pentru a-și ține fanii la curent, Adela Popescu și Radu Vâlcan au publicat primele imagini din vacanță. Prezentatoarea emisiunii ‘Vorbește lumea’ a specificat într-un instastory că această escapadă este un cadou pentru soțul ei, Radu Vâlcan, care și-a serbat ziua de naștere pe 8 februarie.

Adela Popescu le-a arătat fanilor virtuali unde s-au cazat ea și tatăl micuților săi. La intrarea în camera de hotel, cei doi au avut parte de o surpriză imensă. Pe pat se aflau un tort de ciocolată și multe petale de flori, semn că vacanța lor este una romantică și vor profita la maxim de clipele în doi.

‘Dragilor, dupa cum bine vedeti in spatele meu, nu sunt acasa in Bucuresti. 🙂 Am plecat aseara spre Dubai intr-o mica escapada romantica.Ca a debutat cu ceva lacrimi, e altceva. Dar, nah, stiti cum e, prima data doar noi fara copii, dor, un pahar de vin, plus un zbor cu avionul. 😬 Dar cand ne-am trezit de dimineata, retineti, ne-am trezit DE DIMINEATA, fara nicio trezire peste noapte, am zis ca e fain tare in vacanta. 🙂 Si ca sa fim nebunatici pana la capat, sotul a aranjat un zbor deasupra Dubaiului cu un avion de mici dimensiuni. Superb, ce sa zic. Acum suntem bine, mergem sa bem un prose’, a scris Adela Popescu, pe contul personal de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Dragilor, dupa cum bine vedeti in spatele meu, nu sunt acasa in Bucuresti. 🙂 Am plecat aseara spre Dubai intr-o mica escapada romantica. Ca a debutat cu ceva lacrimi, e altceva. Dar, nah, stiti cum e, prima data doar noi fara copii, dor, un pahar de vin, plus un zbor cu avionul. 😬 Dar cand ne-am trezit de dimineata, retineti, ne-am trezit DE DIMINEATA, fara nicio trezire peste noapte, am zis ca e fain tare in vacanta. 🙂 Si ca sa fim nebunatici pana la capat, sotul a aranjat un zbor deasupra Dubaiului cu un avion de mici dimensiuni. Superb, ce sa zic. Acum suntem bine, mergem sa bem un prose. :))))) #VisitDubai @MyDubai @visit.dubai

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on