News

Adela Popescu și Radu Vâlcan, totul despre vacanța petrecută în Sri Lanka

iulia.statie
February 16, 2020 15:27 PM

Radu Vâlcan a povestit totul despre vacanța superbă petrecută în Sri Lanka. Invitat la emisiunea ‚Trips & Tricks’, acesta a vorbit despre problemele întâlnite în concediu.

Pe aceeasi temaAdela Popescu și Dana Rogoz, împreună în vacanță! Cum se relaxează cele două prietene

Adela și Radu formează un cuplu extrem de adorat și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Deși pare că ei doi fac totul ca la carte, se pare că vacanța în Sri Lanka a fost o adevărată provocare pentru ei.

„Ne-am format un grup de prieteni cu care plecăm anual. Ne place foarte mult să experimentăm lucruri pe care în mod normal nu ai cum să le experimentezi dacă ești cu familia. Noi așa facem când plecăm, ne luăm cazarea pentru prima perioadă, după care, acolo, la fața locului, ne luăm și pentru următoarea perioadă.”, a explicat Radu Vâlcan.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, totul despre vacanța petrecută în Sri Lanka

„După ce am stat prima săptămână în vila respectivă, urma să plecăm undeva spre munte. Acolo a fost o încercare pentru noi, pentru că lucrurile s-au schimbat total, totul era pe mai multe nivele nu era nimic plat, nu era nimic în care să poți să lași copilul să umble. Am stat două zile, rupți am plecat de acolo. Am zis clar nu, trebuie să mergem într-un loc în care să stăm liniștiți cu copiii.”, a explicat Radu.

Adela Popescu a petrecut alături de buna ei prietenă, Dana Rogoz, în Sri Lanka. Acestea au ales o destinație îndepărtată, extrem de însorită, numai bună pentru a uita de vremea răcoroasă de acasă. În pozele postate de ele se poate vedea cât de bine s-au simțit în concediu.

 

View this post on Instagram

 

Cu Danuca si fetita ei in seara de Revelion. ❤️ Cand ne-am facut mari? Cand? #forever #friends #love #momtobe

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on