Vedete

Adele a căzut în patima operațiilor estetice? Ce intervenție și-a făcut la nivelul buzelor

Camelia
December 5, 2022 13:20 PM

Adele, una dintre cele mai apreciate cântărețe ale momentului, stabilise în trecut un alt tipar al frumuseții datorită siluetei ei rubensiene. A cedat presiunilor și a slăbit apoi 50 de kilograme, iar acum a optat și pentru o intervenție estetică la nivelul buzelor. 

Paparazzi de la DailyMail au surprins-o recent pe artistă (imaginile le puteți vedea AICI) în timpul unei ieșiri în oraș alături de iubitul ei, cel mai în vogă impresar din NBA, Rich Paul. Îmbrăcată într-o rochie simplă, neagră, și fără strop de make-up, un detaliu a ieșit totuși în evidență: buzele artistei!

Adele pare să fi trecut pragul unui chirug estetician care i-a făcut mici ”îmbunătățiri”. Iar buzele ei au devenit acum mult mai voluminoase!

Unii fani sunt convinși că aceasta a mai apelat și la alte operații estetice. Însă ea a explicat că înfățișarea i s-a schimbat mult din cauza kilogramele pe care le-a pierdut.

Adele și noul iubit s-au logodit?

Cântăreața și iubitul său au făcut un pas imens în relația lor și s-au mutat împreună. Cei doi au ales o locuință de lux ce a aparținut unui actor celebru. Cunoscuta cântăreață a apelat la rețelele de socializare pentru a dezvălui că s-a mutat într-o nouă casă.

De asemenea, Adele a avut o apariție care a tăiat răsuflarea mulțimii de la BRIT Awards, eveniment în cadrul căruia artista a primit trei premii importante: cel mai bun artist al anului, cel mai bun album și cel mai bun cântec.

Dincolo de ținuta superbă pe care a afișat-o, o rochie neagră simplă, cu decolteu adânc și accesorii Armani, un alt detaliu a declanșat seria speculațiilor: un inel masiv cu diamant pe care artista l-a afișat aproape ostentativ. Cum era de așteptat, toată lumea suspectează acum că cei doi s-ar fi logodit!

Recent s-a aflat că averea iubitului se ridică la aproximativ 46 de milioane de dolari! De-a lungul timpului, Rich Paul a negociat peste un miliard de dolari în tranzacții active pentru clienții săi.