News

Adele a finalizat divorțul! Cântăreața este oficial singură la doi ani de la despărțirea de Simon Konecki

iulia.statie
March 5, 2021 12:50 PM

Adele și fostul soț, Simon Konecki, au finalizat divorțul la aproximativ doi ani de când au anunțat că au decis să se despartă. Un judecător a finalizat procedurile joi, 4 martie, după cum a anunțat publicația Us Weekly.

Pe aceeasi temaVrei să fii HOT chiar dacă e COLD? Invață de la vedete cum să fii fashion chiar și dacă vremea nu ține cu tine

Adele și Simon Konecki au finalizat divorțul

Adele este oficial singură după ce a anunțat că a decis să îi spună adio fostului soț, Simon Konecki, acum aproximativ doi ani. Luna trecută, aceștia depuneau mai multe acte la tribunalul din Los Angeles, iar acum, decizia a fost declarată oficială de un judecător.

Starul pop britanic și partenerul său anunțau în luna aprilie 2019 că au decis să se despartă, după un an de căsnicie. Aceștia au împreună un fiu, Angelo, în vârstă de 8 ani. În primele documente depuse de aceștia, se arăta că au optat pentru custodie comună, dar plănuiau să discute anumite detalii cu un mediator.

Există puține detalii despre despărțirea dintre Adele și fostul soț, căci aceștia au semnat un contract de confidențialitate în martie 2020 pentru cazul lor. Totuși, diferențele ireconciliabile au fost motivele citate de aceștia în actele de divorț.

De ce s-au despărțit Adele și Simon Konecki

Se pare că aceștia nu au semnat un contract prenupțial înainte de căsătorie, deci vedeta a apelat la mediatori pentru a împărți averea estimată la 190 de milioane de dolari. Cântăreața și Konecki își oficializau relația în ianuarie 2012.

Nouă luni mai târziu, cei doi îl primeau în viața lor pe Angelo, copilul lor, iar în mai 2018 se căsătoreau. Ba chiar, cântăreața îi oferea fostului soț casa ei din Los Angeles drept cadou. Două luni mai târziu, aceștia anunțau că au decis să își spună adio. „Ei vor să își crească fiul împreună.”, spunea un reprezentant al artistei la vremea aceea.

Cât despre motivul pentru care au luat decizia de a se despărți, o sursă a dezvăluit pentru publicația de mai sus: „Relația a evoluat, iar ei au devenit mai mult prieteni decât iubiți. Iubirea nu mai era acolo, iar ei au fost dezamăgiți pentru că mariajul lor nu a rezistat mai mult timp.”