News

Adele, adevărul despre presupusa ei relație! Cântăreața a dezvăluit că este singură

iulia.statie
October 29, 2020 15:37 PM

Se pare că Adele nu are pe cineva special în viața ei deocamdată.

Pe aceeasi temaAdele divorţează de tatăl copilului său, după 3 ani de căsnicie

Adele a dezvăluit că este singură

Cântăreața a făcut o postare pe Instagram pentru a mulțumi pentru apariția sa de la ‚Saturday Night Live’, dar s-a și referit la zvonurile potrivit cărora ar fi avut o relație cu rapper-ul britanic, Skepta. Deși în ultima vreme s-a tot speculat că aceasta a început o nouă relație, Adele a ținut să spună adevărul și să dezvăluie că este singură.

„Am petrecut cel mai frumos timp la SNL! Le mulțumesc celor mai minunați actori, scriitori și producători. Ce grup sublim de oameni sunteți. Lorne, îți mulțumesc că ai crezut în mine!”, a scris artista.

„Am făcut totul cu bucurie și sper că și voi ați avut parte. Mult noroc America cu alegerile. Vă iubesc mult. Aveți grijă unul de celălalt și încercați să fiți mai îngăduitori unul cu celălalt. Halloween fericit! Mă întorc acum la peștera mea pentru a fi doamna singură cu pisici care sunt în realitate!”, și-a finalizat Adele postarea, înlăturând fiecare zvon despre o posibilă relație.

Adele, ținta zvonurilor amoroase

În trecut, s-a zvonit cu Adele are o relație cu Skepta, un rapper cunoscut britanic. Nu se știe exact dacă relația lor a fost adevărată, căci mai multe surse au spus că Adele consideră zvonurile privind o relație între ea și Skepta extrem de amuzante.

Nu este primul bărbat de care s-a zvonit că Adele a fost legată după divorțul de soțul său, Simon Konecki. Cei doi au un fiu împreună și formau un cuplu încă din 2011. Aceștia s-au căsătorit în 2016, într-o ceremonie secretă, însă mariajul nu a avut succes.

Chiar în urmă cu doar câteva luni, mai multe surse susțineau că există o idilă romantică între artistă și un alt cântăreț britanic, anume Harry Styles. Cei doi au fost surprinși împreună pe o plajă din Malibu, dar nu au lenevit în escapada lor. Celebritățile au făcut împreună sport, au gătit meniuri spefice unui stil de viață sănătos, iar cântărețul a ajutat-o pe Adele să își facă un plan privind alimentele pe care trebuie să le aibă incluse în dietă.

Mai mult, ei au vrut să mai petreacă timp împreună, alegând o altă destinație pentru a se bucura de această vacanță prelungită: Anguilla. Acolo lucrurile între cei doi au devenit romantice, după cum au dezvăluit sursele. Acum nu mai este cazul de speranțe în legătură cu o relație, căci Adele a ținut să se afle de la ea: este oficial singură!