Beauty

Adele are operații estetice?

iulia.statie
January 5, 2021 16:01 PM

Adele a decis să aibă parte de o schimbare uluitoare. Cântăreața în vârstă de 32 de ani a slăbit în jur de 45 de kilograme, iar aceste schimbări sunt vizibile și la nivelul feței, ea fiind aproape de nerecunoscut de către fanii din toată lumea.

Pe aceeasi temaCum purtăm bocancii combat. Inspirație pentru iarna aceasta

Cât de mult a slăbit Adele

Deși admiratorii săi speculează că aceasta a început să semene cu Sarah Paulson în ultimul an, cu siguranță frumusețea vedetei nu a suferit mult, chiar dacă fanii ei susțin că aceasta a recurs la medicul estetician. „Și-a modificat nasul și buzele. Dar arată fantastic! Zâmbetul ei este adorabil!”, a scris un fan.

„Nasul. Probabil și buzele. Buza de sus arată diferit. Și nu este doar iluzia făcută de machiaj.”, a scris un alt fan. Evident, admiratorii s-au împărțit în două tabere, iar unii i-au luat apărarea imediat cântăreței: „Când pierzi în greutate, trăsăturile se schimbă. Nu cred că și-a modificat nasul.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BeforeAfter (@celebbeforeafter)

Deși vedeta nu a făcut vreun comentariu cu privire la operațiile estetice, aceasta a vorbit despre faptul că a slăbit enorm. „Probabil că arăt foarte, foarte diferit de ultima oară de când ne-am văzut, iar totul este din cauza restricțiilor impuse de pandemie și lipsei de călătorii, a trebuit să călătoresc puțin și să aduc doar o jumătate din mine, aceasta este jumătatea pe care am ales-o.”

Adele și-a schimbat total stilul de viață

Este încă neclar dacă Adele s-a schimbat datorită stilului său de viață sănătos sau datorită unor mici modificări la nivelul feței, dar arată fantastic! Vedeta a dat jos în jur de 45 de kilograme, ceea ce a schimbat-o total, dar a și ajutat-o atunci când vine vorba despre încrederea în tine.

Un fan a spus totul despre întâlnirea cu Adele la un restaurant pentru publicația People: „A spus că a slăbit în jur de 45 de kilograme, iar aceasta este o experiență pozitivă și nebunească. Părea foarte fericită, arăta extraordinar. Avea multă încredere în ea.”