News

Adele nu suferă după divorțul de Simon Konecki! Are deja un nou iubit

andreea voicu
April 25, 2019 13:17 PM

Celebra cântăreaţă Adele şi Simon Konecki, fondatorul unei organizaţii de caritate, au anunțat că s-au despărțit după opt ani de relație și trei ani de mariaj. Cei doi au împreună un băiețel de 7 ani, iar decizia separării a fost luată dinainte de sărbătorile de iarnă, scrie Daily Mail.

Pe aceeasi temaAdele divorţează de tatăl copilului său, după 3 ani de căsnicie

Zvonurile că aceștia nu mai formează un cuplu au început încă de acum câteva luni, când Simon a venit la Brit Awards, neînsoţit de Adele.

Adele nu suferă după divorțul de Simon Konecki! Are deja un nou iubit

Se pare că relația lor se degradase de ceva timp, iar Adele nu a suferit prea mult după această despărțire. Conform presei internaționale, celebra artistă britanică are deja o altă relație, însă nu se cunosc foarte multe detalii despre noul ei iubit. Adele s-a mutat deja în Los Angeles, în vreme ce fostul soț a rămas în Marea Britanie. Cântăreața britanică le-a mărturisit prietenilor că acum își dorește un partener american.

”Este o situaţie foarte tristă. Adele şi Simon duceau vieţi separate de ceva timp. Se ştia printre prietenii lor că de această dată nu vor reuşi să-şi rezolve problemele. Au încercat ani de zile, dar până la urmă trebuie să accepţi că lucrurile nu mai merg”, au declarat apropiații celor doi.

Se pare că Adele şi Simon au luat decizia de a se despărţi definitiv din cauza programului de lucru încărcat pe care-l aveau amândoi şi din cauza căruia petreceau foarte mult timp separaţi pe continente diferite. Mai mult de atât, el nu era deloc interesat să apară la evenimente cu Adele, nedorind să fie în lumina reflectoarelor.