Vedete

Adele s-a logodit! Cântăreața se iubește cu impresarul unor sportivi celebri

maria.apostol
November 8, 2021 13:06 PM

Au apărut zvonuri că Adele s-a logodit cu Rich Paul, după ce cântăreaţa a fost văzută purtând un inel mare pe inelarul de la mâna stângă.

Artista a fost văzută cu inelul, în timp ce îşi aranja masca pe faţă, pe o stradă din Londra, Marea Britanie. Adele și Rich Paul, agentul multimilionar al sportivului american LeBron James, au fost surprinși împreună, pentru prima oară, în vara acestui an. S-a întâmplat în timp ce luau cina într-un restaurant de top din New York.

Adele are o avere de 190 milioane $. Ea a fost măritată cu Simon Konecki şi au împreună un copil, Angelo. Konecki a acceptat să aibă custodia comună cu vedeta asupra fiului lor.

Ce avere are presupusul logodnic

Tot ca un semn că despărţirea lor a fost amicală e faptul că Simon a acceptat fără scandal împărţirea bunurilor comune. Micuţul Angelo locuieşte acum împreună cu mama lui, Adele, în Beverly Hills, unde a cumpărat trei case.

Nici Rich Paul nu este mai prejos când vine vorba de avere. El este unul dintre cei mai buni agenți sportivi ai NBA, fiind cunoscut pentru faptul că reprezintă nume mari din baschet, printre care LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall.

Bărbatul are 39 de ani, iar averea lui se ridică la aproximativ 46 de milioane de dolari. De-a lungul timpului, el a negociat peste un miliard de dolari în tranzacții active pentru clienții săi.