Vedete

Adele și Rich Paul s-au logodit? Cântăreața s-a afișat la premiile BRIT Awards cu un inel masiv cu diamant

maria.apostol
February 9, 2022 14:51 PM

Adele pare să aibă multe motive de bucurie în ultima perioadă. A lansat un album nou, care a avut mare succes la public, a câștigat un premiu important pentru cariera ei la BRIT Awards, iar pe plan personal lucrurile evoluează foarte rapid. Se pare că după niciun an de relație, ea ar fi primit deja inelul de logodnă de la iubitul ei!

Adele a avut o apariție care a tăiat răsuflarea mulțimii de la BRIT Awards, eveniment în cadrul căruia artista a primit trei premii importante: cel mai bun artist al anului, cel mai bun album și cel mai bun cântec. Dincolo de ținuta superbă pe care a afișat-o, o rochie neagră simplă, cu decolteu adânc și accesorii Armani, un alt detaliu a declanșat seria speculațiilor: un inel masiv cu diamant pe care artista l-a afișat aproape ostentativ.

În prezent, Adele are o relație cu un manager sportiv pe nume Rich Paul. Recent s-a scris că cei doi ar fi avut ceva probleme în cuplu după ce s-a aflat că, în timpul unei conversații cu el, artista „a plâns și a strigat” la telefon în timp ce se pregătea pentru rezidența recent amânată din Las Vegas.

Adele a plâns și nu a putut trece printr-o singură repetiție completă în ultima lună. Era mereu la telefon cu Rich… strigând și plângând puternic”, a spus o sursă legată de echipa de conducere de la Caesars Palace, unde urmau să aibă loc spectacolele, potrivit Page Six.

Ulterior, pe pagina ei de Instagram, diva a publicat un selfie la care a însoțit un mesaj prin care își liniștește fanii spunându-le că este fericită, iar Rich le transmite toată dragostea.

Ce avere are presupusul logodnic

Tot ca un semn că despărţirea lor a fost amicală e faptul că Simon a acceptat fără scandal împărţirea bunurilor comune. Micuţul Angelo locuieşte acum împreună cu mama lui, Adele, în Beverly Hills, unde a cumpărat trei case.

Nici Rich Paul nu este mai prejos când vine vorba de avere. El este unul dintre cei mai buni agenți sportivi ai NBA, fiind cunoscut pentru faptul că reprezintă nume mari din baschet, printre care LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall.

Bărbatul are 39 de ani, iar averea lui se ridică la aproximativ 46 de milioane de dolari. De-a lungul timpului, el a negociat peste un miliard de dolari în tranzacții active pentru clienții săi.