News

Adele, un nou început amoros! Cine este bărbatul din viața ei

iulia.statie
October 2, 2019 15:35 PM

Mai multe zvonuri au vehiculat prin presă privind noul început amoros al lui Adele împreună cu rapperul Skepta, după 6 luni de la divorțul de Simon Konecki.

Pe aceeasi temaAdele nu suferă după divorțul de Simon Konecki! Are deja un nou iubit

Adele, un nou început amoros! Cine este bărbatul din viața ei

Se pare că cei doi au ieșit la mai multe întâlniri, iar prietenii lor spun că „este posibil ca cei doi să formeze un cuplu”.

„Adele și Skepta s-au sprijinit după ce ambele relații ale lor au luat sfârșit. Ei au o legătură foarte strânsă și o conexiune specială.”, a dezvăluit o sursă celor de la The Sun.

Atât Adele, cât și Skepta împart cu foștii parteneri un copil. Cântăreața are un băiat pe nume Angelo, iar Skepta o fețită pe nume River.

„Ei sunt foarte discreți privind viața lor personală și amândoi pun copiii pe primul loc.”, a adăugat sursa.

Cei doi au fost surprinși în timp ce sărbătoareau ziua de naștere a rapperului la London’s Crystal Maze Experience, acum 2 săptămâni.

Adele îl sprijină de mult timp pe Skepta, iar cei doi au o prietenie frumoasă ce a supraviețuit de-a lungul anilor. În 2016, aceasta a postat o poză cu el pe un site de socializare pentru a-l felicita pentru noul album. Skepta i-a răspuns cu un „Te iubesc”.

În 2016, el vorbea sincer despre prietenia lor. „Ei mereu îi pasă de cum o duc. Ea este cea mai mare artistă din întreaga lume, și nu o vezi în ziare în fiecare zi.”, a spus artistul.

Despre Skepta s-au mai vehiculat zvonuri despre o posibilă relație cu Naomi Cambell, aceste vești apărând exact atunci când Adele începuse o relație cu fostul soț, Konecki.

Sursă: Insider