Adelina Chivu, dezvăluiri despre căsnicia cu Cristi Chivu: ”Vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele”

elena.toader
June 23, 2021 09:54 AM

Adelina și Cristi Chivu s-au căsătorit în urmă cu 13 ani și au împreună două fetițe superbe. Formează unul dintre cele mai solide cupluri, iar de-a lungul anilor au reușit să păstreze discreția în relația lor.

În ciuda faptului că sunt foarte multți ani împreună, Adelina și Cristi par că au descoperit magia iubirii fără limite, cei doi afișând mereu un zâmbet larg și fiind foarte discreți cu relația lor.

Recent, Adelina a vorbit într-un interviu acordat OK Magazine, despre perioada de lockdown, dar și despre cum e să fii mama a două fetițe superbe și soția unui celebru fotbalist.

”Noi am fost plecaţi singuri departe de prieteni şi familiile noastre şi am stat noi doi împreună atât de mulţi ani. Nu că nu am avea prieteni aici. Dar la început, cînd noi ne-am căsătorit, el s-a mutat din Roma în Milano şi eu din Bucureşti în Milano, deci ne-am trezit noi doi singuri într-un oraş pe care nu-l cunoşteam şi unde nu cunoşteam pe nimeni – iar prietenia a fost fundamentul relaţiei noastre. Aşa a început, aşa a şi continuat.

Adică eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine. La început nu era el foarte comunicativ, dar aici pot să-mi asum acest lucru, că l-am făcut să fie foarte comunicativ cu mine. În rest, cu alţii, nu am reuşit să-l fac să fie aşa, dar cu mine este şi asta e bine.”, a spus Adelina Chivu pentru OK Magazine.

Adelina Chivu, o mămică fericită

”Eu le cam fac toate mofturile. El îmi spune că nu e ok să le iau de toate, dar nu mă pot abţine. Pe de altă parte, el lipsind mai mult de acasă, nu prea are cum să fie prea sever cu ele. Deci cumva, eu sunt şi cea mai bună şi cea mai severă ca părinte. Dar în linii mari, el e mai sever legat de a nu le oferi absolut tot ce cer, ca să nu fie răsfăţate, deşi îşi calcă pe suflet des. (râde). Iar eu sunt mai severă legat de principii de viaţă, să se transforme în două femei cu principii, educate, acolo sunt eu poliţistul.”, a mai spus frumoasa brunetă.

Sursa foto: Arhiva Verdict