Fashion

Adelina Pestrițu a făcut senzație la Milano Fashion Week! A purtat o pereche de cizme care costă cât o mașină FOTO

andreea voicu
February 24, 2020 10:59 AM

Adelina Pestrițu a reușit să fie în centrul atenției la Milano Fashion Week (n.r. Săptămâna Modei de la Milano), eveniment care a avut loc în perioada 18-24 februarie. În plus, aceasta a pus mâna pe un contract de imagine senzațional.

Pe aceeasi temaAdelina Pestriţu a îmbrăcat două rochii de mireasă la nunta sa!

Adelina Pestrițu a făcut senzație la Milano Fashion Week! A purtat o pereche de cizme care costă cât o mașină

Vedeta a fost brand ambasador pentru Philipp Plein, iar apariția ei a fost pe cât de spectaculoasă, pe atât de scumpă. Doar cizmele purtate de Adelina Pestrițu la Milano au costat o avere.

‘Sunt tare încântată să vă anunț că, pentru a doua oară, am fost selectată de echipa Philipp Plein influencer-ul care să reprezinte România la Fashion Show-ul din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Prima experiență de acest gen alături de designer-ul internațional am petrecut-o la New York, unde împreună cu soțul meu i-am vizitat locuința din Manhattan, unde a organizat un super-party, urmând ca de această dată să fiu prezentă la Milano.

Astăzi mi-am ales și outfit-ul. Vă spun doar că încălțările cântăresc în jur de 7 kg și sunt din ultima lui colecție, o piesă de rezistență despre care s-a vorbit îndelung la nivel mondial’, a anunțat Adelina Pestrițu înainte de a decola spre Milano.

Cum era de așteptat, vedeta a purtat haine și accesorii de la Philipp Plein. Cizmele încrustate cu mii de cristale și 9 catarame au fost atracția serii. Ele fac parte din cea mai nouă colecție a designerului german și au un preț exorbitant. Conform magazinelor de lux, cizmele purtate de Pestrița costă în jur de 10.324 de euro.

De asemenea, sacoul cu franjuri și monogramă a costat și el aproximativ 1.750 de euro, geanta – 1.125 de euro. Per total, Adelina Pestrițu a îmbrăcat un outfit complet de 13.199 de euro.

Anul trecut în noiembrie, Adelina Pestrițu a primit premiul pentru cel mai bun influencer din România, acordat de postul E! Entertainment. Atunci, bruneta a participat la gala din Los Angeles, alături de alte vedete internaționale, precum Kim Kardashian sau Jennifer Aniston.