Vedete

Adevărata cauză a despărţirii dintre Dana Nălbaru şi Călin Goia. Cei doi au avut o relaţie de şapte ani şi voiau să se căsătorească

hermina.hagianu
May 27, 2021 09:32 AM

Dana Nălbaru şi Călin Goia au format în trecut unul dintre cele mai iubire cupluri din showbiz. Deşi toată lumea se aştepta ca cei doi să ajungă la altar, după şapte ani de relaţie, totul s-a terminat… din cauza infidelităţii.

Dana şi Călin s-au cunoscut în 1998, iar pentru mulţi păreau cuplul perfect. Amândoi erau cântăreţi, foarte apreciaţi de public, iar la vremea respectivă fanii nu îi mai puteau vedea unul fără celălalt…

Artiştii au avut o relaţie frumosă, însă în ultimul an, situaţia a luat o întorsătură neaşteptată, iar presa tabloidă a lansat un zvon potrivit căruia blonda ar fi fost surprinsă în tandreţuri cu un coleg de trupă.

Calin nu a vorbit niciodată despre infidelitatea fostei sale partenere, ba mai mult a fost cât se poate de diplomat în momentul în care a dezvăluit oficial că s-a separat de Dana.

„De Dana ma despartisem din aprilie, cand ea s-a si mutat, dar am hotarat amandoi sa tinem totul ascuns, pentru ca situatia nu era extrem de clara. Despartirea finala a survenit insa la sfarsitul lui iunie. Stiam de relatia cu Dragos (cel cu care Dana Nalbaru s-a si casatorit la scurt timp- n.r.), imi spusese Dana. Asta e viata, noi nu am reusit sa facem mai mult”a spus solistul de la “Voltaj”.

Ce spunea Dana despre fostul iubit

Putem spune că Dana Nălbaru a avut o atitudine complet diferită în momentul în care a decis să vorbească despre fosta relaţie. La cinci ani de la despărţire, artista a făcut o serie de mărturisiri, pe blogul ei, care au şocat cu adevărat la vremea respectiva.

„Cred ca cel mai important lucru pentru o relatie este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul si cu totul altfel viata, in general. Am stiut ca nu e el jumatatea mea dupa prima jumatate de an de relatie”, a povestit vedeta cu sinceritate.

Întrebată de ce a rămas, totuşi, alături de Călin, Dana a povestit: „ Sunt foarte multe motivele pentru care ramai cu cineva si o viata, chiar daca acel cineva nu-ti este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decat am vrea sa fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delasatoare… N-as vrea sa spun ca barbatii sunt niste nenorociti… Sunt multe motive pentru care am continuat aceasta relatie timp de aproape sase ani”, a relatat blondina.

Ba mai mult, cântăreaţa a susţinut că s-a îmbolnavit din cauza fostului iubit.

„Ajunsesem sa nu mai vad lucrurile frumoase din jur, senzatia de neimplinire sporea, m-am imbolnavit, ajunsesem sa fac atacuri de panica aproape zilnic. Dar nu neaparat atacurile de panica erau problema, ci frecventa cu care se intamplau si felul in care simteam ca nu voi scapa niciodata de ele decat daca scap de ceea ce ma face pe mine nefericita. Nu ma simteam inteleasa… Sunt convinsa ca sunt o gramada de oameni care sunt in relatii si se simt singuri in acea relatie. A fost greu sa o iau de la capat. Intotdeauna e greu sa o iei de la capat”, a mai spus artista.

 

Sursă foto: Arhivă Verdict, Instagram