News

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

iulia.statie
January 23, 2020 13:41 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au fost aspru criticați pentru decizia de a se îndepărta de Familia Regală, însă acum, adevăratul motiv a ieșit la iveală.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Printre motivele date de presa străină au fost faptul că ei nu se puteau adapta și Meghan nu a înțeles protocolul regal, sau ei doi își doreau mai mulți bani. Totuși, adevărul este altul, iar motivul nu are legătură cu banii sau imaginea Ducesei, aceasta fiind criticată aspru la fiecare mișcare.

Surse apropiate de Meghan au declarat pentru TMZ că aceasta știa ce înseamnă căsătoria cu un prinț și era conștientă că o să devină faimoasă. Totuși, ea nu se aștepta ca presa să îi ofere atât de multă atenție. Ea nu a conștientizat că nu va avea controlul asupra articolelor apărute în media despre relația ei cu Harry.

La început, pe ea nu a deranjat-o atât de tare, însă de când Archie a venit pe lume, totul s-a schimbat. Ducii au încercat să nu își expună fiul așa de tare, însă decizia aceasta a supărat presa străină.

Atunci când micuțul s-a născut, toată lumea aștepta ca Ducii de Sussex să publice imagini cu micuțul, la fel ca și Kate Middleton și Prințul William. Ba chiar, cei doi au fost sfătuiți de Regină să fie mai deschiși cu publicul, însă aceștia nu au vrut sub nicio formă.

Britanicii au considerat că trebuie să știe fiecare detaliul despre Familia Regală, ținând cont că viața lor este superbă datorită banilor publici. Meghan nu a suportat acest lucru și a încercat să îl ascundă pe fiul ei. Cel mai mult au supărat-o criticile privind faptul că ea a ales un botez privat, încălcând tradiția regală.

Încă de la titlurile apărute în presă despre botez, Meghan a fost extrem de furioasă și a luat împreună cu soțul ei decizia de a se distanța de familie și a deveni independenți financiar.

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

„Ei au crezut că dacă nu vor mai avea bani de la britanici, aceștia nu vor mai avea dreptul de a le comenta viața privată.”, a dezvăluit o sursă pentru publicația menționată mai sus.

Imediat după botez, ei au decis să își protejeze copilul și să ia o decizie prin care renunțau la rangul de seniori regali și își împărțeau timpul între Marea Britanie și Canada. Mai mult, acest plan era bine făcut încă din iunie, când ei au înregistrat numele paginii lor ca marcă înregistrată, potrivit Libertatea pentru Femei.

Totuși, Regina nu a fost de acord cu planurile lor și a decis să fie excluși din Familia Regașă. Elisabeta i-a retras nepotului ei titlurile și i-a interzis să mai poarte uniforma militară, lucru ce pe Harry l-a rănit extrem de tare.