News

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie! Aceștia au fost alungați

iulia.statie
February 6, 2020 15:36 PM

Brian Cox, unul dintre protagoniștii serialului ‚Succession’ este cel care a vorbit deschis despre plecarea lui Meghan Markle și a Prințului Harry în Canada. Acesta a susținut că în realitate, cei doi ar fi fost alungați din Marea Britanie.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

„Ei (mass media) i-au forțat pe Meghan și Harry să plece. Ca să fim direcți, i-au alungat și nu am niciun dubiu că o parte din atacuri au fost rasiste.”, a povestit actorul.

„Este oribil ce s-a întâmplat cu ei.”, a adăugat acesta.

Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie! Aceștia au fost alungați

Actorul a decis să rupă tăcerea în privirea celor doi, ținând cont că Ducii au decis să înceapă o viață nouă și liniștită în Canada și să renunțe la titlurile lor regale.

Mai mult, aceștia își doresc să devină independenți financiar de acum încolo. Regina a decis ca ei să nu își mai folosească titlurile și să plătească orice ban a fost cheltuit pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie. Însă, ea nu le retrage total sprijinul și încă se poate observa că își dorește să aibă grijă de ei.

Actorul Brian Cox a făcut și câteva declarații despre Regina Elisabeta, susținând că dacă ea nu ar mai fi, s-ar dezlănțui un adevărat scandal, potrivit Libertatea pentru Femei.

„Consider că Regina Elisabeta este o femeie uimitoare, tot ce a făcut este incredibil. Însă, când ea nu o să mai fie, o să înceapă un meci sângeros, chiar cred acest lucru.”, a spus actorul.