News

Adevărul despre relația dintre Olivia Wilde și Jason Sudeikis

iulia.statie
August 25, 2020 11:13 AM

Jason Sudeikis și Olivia Wilde sunt împreună din 2011. Chiar ei sunt acum logodiți și se bucură de doi copii, tabloidele au făcut câteva speculații despre relația lor ce nu sunt tocmai adevărate.

Pe aceeasi temaCostumul roșu, preferatul vedetelor! Cum să îl porți!

Ce se întâmplă între Olivia Wilde și Jason Sudeikis

Pentru a scoate la iveală adevărul, Gossip Cop, ce se ocupă cu știrile false ce apar în media, a investigat zvonurile despre relația celor doi.

Acum doi ani, revista In Touch a publicat o știre în care se nota faptul că Jason Sudeikis și Olivia Wilde s-au certat foarte tare în Paris. Tabloidul relata că aceștia au avut o ‚ceartă urâtă’ în fața unui restaurat. Apoi, o sursă declara că ei au convenit să meargă pe căi separate. Pe atunci, Gossip Cop explica faptul că nu existau dovezi cu privire la ceartă, plus că aceștia au fost surprinși extrem de apropiați în Paris, dacă ar fi fost certați, nu s-ar fi ținut de mână următoarea zi.

Anul acesta, Life & Style susținea că aceștia trăiesc vieți diferite pentru că ei nu participă împreună la evenimente și s-au despărțit chiar înainte de nuntă. „Jason și Olivia lucrează nonstop și nu au avut șansa să ia o gură de aer. Chiar dacă sunt sub același acoperiș, sunt atât de ocupați pentru a avea grijă de copii, că nu au timp să se intereseze unul de celălalt.”, susținea o sursă anonimă pentru tabloid.

Olivia Wilde, însărcinată pentru a treia oară?

Și această poveste a fost declarată falsă de către Gossop Cop, căci este absolut normal să nu apară mereu la evenimente împreună, ambii fiind ocupați, dar acest lucru nu înseamnă că nu au timp unul de celălalt.

Publicația NW a susținut în noiembrie anul trecut că aceștia își vor mări familia, iar Olivia așteaptă al treilea copil. Alături de această poveste, a fost atașată și o poză în care vedeta apărea cu un pulover oversized roz. Totuși, această știre a fost falsă, pentru că actrița trebuia să nască deja și nici nu a făcut vreun comentariu cu privire la o nouă sarcină.