News

Adi Sînă, diagnosticat cu noul coronavirus. Prin ce a trecut solistul

iulia.statie
November 24, 2020 10:40 AM

Adi Sînă a avut de depășit momente foarte grele după ce a aflat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Pe aceeasi temaAnca Serea, o mamă model. Cum reușește să-și responsabilizeze copiii

Ce simptome a avut Adi Sînă după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Acesta a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar artistul a rămas în aceeași casă cu soția sa, Anca Serea și cei șase copii pe care îi cresc împreună. Totuși, pentru a se asigura că nu îi pune în pericol, el a locuit la mansarda vilei pe care el și partenera o dețin. Niciun alt membru al familiei sale nu a mai luat coronavirusul, după cum a specificat chiar artistul.

„În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel.”, a zis el, potrivit tacataca.ro.

„Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6”, a continuat acesta.

Prin ce a trecut Adi Sînă

Deși s-a simțit destul de rău, acesta a trecut cu bine peste provocare. Imediat cum au trecut zilele de izolare, el a repetat testul, rezultatul fiind negativ.

Dar asta m-a făcut să urmez tratamentul scris de doctor. Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpirații. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul… foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine.”, a zis el.

„De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei.”, a adăugat Adi Sînă.