Fashion

Adina Buzatu a vorbit despre bărbații pe care îi îmbracă: „Sunt foarte fideli”

nicoleta.ispasescu
June 8, 2018 15:24 PM

Adina Buzatu (41 de ani) îmbracă aproape toți bărbații din showbiz și nu este bărbat celebru care să nu fi apelat la ea cel puțin o dată.

Având în vedere faptul că, pentru a-i îmbrăca pe bărbați Adina este nevoită mai întâi să îi dezbrace de hainele lor, sau să aibă discuții mai apropiate și mai intime, partenerele domnilor au fost deseori deranjate  de acest lucru.

Cunoscuta stilistă ne-a mărturisit că acum a dezvoltat o atitudine de camaraderie cu clienții ei, ca să nu mai aibă problemele de la începutul carierei sale.

„Să știi că da, la începutul carierei mele am pățit asta și cred că mi-am dezvoltat un mod foarte camaraderesc, de comportament. Și atunci doamnele au altă atitudine. Vezi, eram feminină și aveam atitudinea aia care putea să nască astfel de discuții, și mi-am dat seama că trebuie întotdeauna în magazin să am grijă. E normal, orice femeie poate fi geloasă și nu-s ele de condamnat, nici eu nu eram decoltată până la buric, dar era o apropiere, o discuție apropiată, de niște lucruri intime, până la urmă, că vorbeam de modul cum se îmbracă și de programul zilnic, de necesități și așa mai departe. De foarte mulți ani n-am mai pățit lucrul acesta pentru că imediat doamnele simt că eu dezvolt această relație de camaraderie cu soții dânselor, nicidecum nu încerc să mă bag în seamă”.

Adina ne-a mai spus că bărbații sunt mai hotărâți decât femeile, dar mai ales fideli! Dacă femeile își schimbă hainele după starea lor, ei bine, bărbații, odată mulțumiți de felul în care au fost îmbrăcați, vor veni toată viața lor acolo: „În general nu, nu sunt timizi. Sunt pretențioși, da, o să spun un lucru, o să vă mire…bărbații sunt foarte fideli! 1 hotărâți și 2 fideli. Deci dacă i-ai îmbrăcat o dat bine, toată viața lor vin acolo. Deci eu am clienți de 12 ani, din primii mei clienți, sunt aceeași, vin la mine, vin copiii lor, care deja au crescut, și prietenii lor. Noi femeile nu suntem așa. Suntem după „mood”. Ne ducem și ne luăm aiurea 10 zdrențe, știi, avem o stare așa, ni le luăm, și după nu mai știm cum să le purtăm”.

Stilista este foarte sinceră cu clienții ei și îi îmbracă în funcție de întâlnirile pe care le au cu ceilalți: Cu clienții mei am dezvoltat o relație foarte frumoasă. Au încredere în mine, și eu în ei, le spun lucrurile adevărate, știi ai luat cinci kg, se văd pe burtă, asta e viața! Ce să fac?! Nu pot să le spun vai, sunteți foarte suplu…în niciun caz! Și mai mult decât atât îi învăț ce să facă să fie varianta lor cea mai bună”.