News

Adrian Sînă și Anca Serea s-au mutat în casă nouă

iulia.statie
December 6, 2019 12:58 PM

Unul dintre cele mai iubite și solide cupluri de vedete din România este format din Adi Sînă și Anca Serea. Cei doi au 6 copii și se bucură în fiecare zi de familia lor minunată.

Pe aceeasi temaAșa a început totul! Cum s-au cunoscut Adi Sînă și Anca Serea: „Mi-a spus că vrea să aibă şi el o familie frumoasă la un moment dat”

Pentru că doar în urmă cu câteva luni se năștea micuța lor, Anca și Adi au decis să se mute într-o nouă locuință.

Adrian Sînă și Anca Serea s-au mutat în casă nouă

Cu 6 copii nu e viață ușoară. Cei doi au împreună 4 copii împreună și doi dintr-o căsnicie anterioară a vedetei. Pentru că în urmă cu doar câteva luni încă o fetiță venea în casă, cei doi s-au gândit să găsească un loc mai încăpător.

Recent, Sînă și Serea s-au mutat împreună cu micuții lor într-o vilă luxoasă, casa cochetă fiind acum liberă pentru oricine este interesat.

Multe amintiri îi leagă de fosta casă, însă cei doi au decis să vândă sau să închirieze locul în care și-au petrecut o perioadă din viață.

Anca Serea a dat acest anunț pe contul ei de socializare, iar ea și Adrian îi așteaptă pe toți cei interesați de casă.

În urmă cu puțin timp, un alt eveniment avea loc în viața lor. Adi și Anca au botezat-o pe mezina familiei, Leah. Locația a fost un conac, iar printre invitați s-au numărat și vedete. Evenimentul a fost unul reușit, lumea petrecând până în zori.