News

Adriana Lima, de nerecunoscut! Operațiile estetice i-au distrus chipul

iulia.statie
August 1, 2020 15:00 PM

Adriana Lima a fost considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, însă acum este de nerecunoscut. Printre cele mai apreciate modele din lume și cel mai bine plătit îngeraș de către Victoria’s Secret, la 38 de ani, operațiile estetice i-au distrus chipul.

Pe aceeasi tema5 modele de la Victoria Secret au dezvăluit trucurile lor de frumusețe și produsele „must-have”

Adriana Lima, de nerecunoscut! Operațiile estetice i-au distrus chipul

O femeie cu o frumusețe aparte, așa era considerată Adriana Lima. Un chip angelic, ochi albaștri, cu o înălțime perfectă și un păr bogat șaten, ea nu putea să treacă neobservată nicăieri.

Totuși, acum a apelat la operații estetice, iar acestea i-au distrus chipul. Fostul îngeraș a exagerat cu injectarea pomeților, pielea ei fiind acum atât de întinsă încât întreaga fizionomie i s-a schimbat, conform Libertatea pentru Femei.

Deși ea a vrut să își întinerească pielea, se pare că nu totul a mers conform planului. Adriana a participat recent la gala premiilor FN Achievement de la New York, reușind să își șocheze fanii prin schimbarea produsă.

Ea s-a retras anul trecut de la Victoria’s Secret, deși defila pentru ei de 20 de ani, pentru a se putea implica în mai multe activități ce au în centru promovarea și implicarea femeilor.

Ba chiar, Adriana, deși toți o doreau, a recunoscut că a așteptat până la căsătorie pentru a-și putea începe viața sexuală. La 27 de ani ea s-a căsătorit cu Marko Jarić, un jucător de baschet. Cei doi au împreună doi copii.

Alegerea făcută de aceasta a fost luată pentru că Lima a ținut cont de regulile impuse de religia sa. Totuși, mariajul ei s-a sfârșit cu un divorț scandalos.

Ea a lucrat pentru Victoria’s Secret timp de 20 de ani și a defilat în 18 ediții ale celebrei parade anuale și a fost imaginea unor brand-uri precum Maybelline și Kia Motors.