Fashion

Adriana Lima, o nouă colaborare cu brandul Puma. Iată campania

ioana pana
November 2, 2019 11:54 AM

Adriana Lima a anunțat pe Instagram vineri, 1 noiembrie, vestea noii sale colaborări cu Puma. Brandul de sportswear propune, împreună cu fostul îngeraș Victoria’s Secret, o colecție ce cuprinde o varietate de piese dedicate performanței sportive, de la sneakers, până la bustiere, hanorace și accesorii precum șosete. 

Pe aceeasi temaDupă aproape 20 de ani, Adriana Lima confirmă în lacrimi retragerea ei de la Victoria's Secret

Adriana Lima, o nouă colaborare cu brandul Puma. Iată campania

Lima și-a făcut apariția la reprezentanța Puma din New York, unul dintre cele mai mari magazine ale brandului, unde a petrecut timp cu fanii, râzând și făcând fotografii cu ei… într-un ring de box, căci acesta este conceptul campaniei. „You’re invited to Club Lima”, spunea invitația pentru evenimentul ce a avut loc ieri în flagship-ul Puma, alături de o imagine cu fotomodelul cu mănuși de box.

Editorialul AL X Puma a urmărit aceeași viziune. Shooting-ul a avut loc într-un ring de box, Lima purtând bineînțeles hainele aparținând colecției sale. Mai mult, aceasta și-a lăsat la vedere abdomenul de invidiat în câteva dintre poze, demonstrând că vârsta este doar un număr acolo unde există motivație și determinare.

Adriana Lima a împlinit 38 de ani pe data de 12 iunie, fiind cel mai longeviv, dar și declarat „cel mai valoros” model Victoria’s Secret, din 1999 până în 2018.