Fashion

Află înaintea tuturor care va fi următorul trend în 2018

Mihail Tamba
April 30, 2018 18:11 PM

E destul de greu să mai intuiești, în 2018, care dintre propunerile designerilor se va ridica la statutul de trend. Greu, dar nu imposibil. O analiză minuțioasă a tot ce se petrece în social media în materie de streetstyle îți poate da câteva indicii.

Pe aceeasi tema51PERCENT - unul dintre cele mai cool branduri de streetwear

Trebuie să fii foarte atent la piesele care devin virale sau care par că abordează o estetică nouă. Pentru următoarea perioadă, un curent pe care pot paria fără dubii este cel inspirat din estetica industrială: salopete, pantaloni tip cargo, jachete voluminoase și veste, toate cu foarte multe buzunare și oarecum oversize.

18ss Utility cross bag black. 18ss Utility bondage zipper pants

A post shared by 51PERCENT (@51percent_official) on

Până acum am identificat două branduri străine, aflate la început de drum, care popularizează estetica de inspirație industrială: este vorba despre 51PERCENT și Last Heirs.

Un alt material pe care l-am tot întâlnit în colecțiile lor este vinilul. Deși la prima vedere pare că nu se încadrează în paleta de texturi, a fost surpizător să văd cât de bine completează look-urile complet industriale.

18ss UNCONSCIOUS – DESIRES COLLECTION

A post shared by 51PERCENT (@51percent_official) on

Estetica de inspirație industrială este una de care vom mai auzi cu siguranță. Iar faptul că am identificat acest curent încă de pe acum este foarte benefic: ne putem actualiza garderoba astfel încât să fim cu un pas înaintea celorlalți.