Fashion

Agrafele de păr de 700$, trendul costisitor al acestui sezon

ioana pana
November 13, 2019 15:57 PM

Faptul că agrafele de păr, o constantă copilăriei noastre, au devenit pe parcursul ultimelor câteva sezoane un accesoriu must-have pentru orice pasionată de modă și nu numai, nu este o noutate. Totuși, dincolo de intenția stilistică deservită și nevoia estetică satisfăcută, agrafele de păr constituie în 2019 o adevărată investiție.

Pe aceeasi temaCele mai cool bentițe de păr purtate de Blair Waldorf în serialul Gossip Girl

Agrafele de păr de 700$, trendul costisitor al acestui sezon

Prețurile exorbitante la care se găsesc astfel de accesorii -semnate bineînțeles de designeri de seamă- le plasează în topul celor mai interesante și în același timp, neașteptate piese pe care entuziasmatele modei au decis să cheltuiască sume exagerate.

Podiumurile au dictat: cu cât sunt mai extravagante, cu atât agrafele sunt mai apreciate și desigur, mai costisitoare. În această privință, s-au remarcat Zadig& Voltaire, Chanel și Max Mara, însă nici branduri asemenea Gucci sau Saint Laurent nu s-au lăsat mai prejos. Să urmărim, așadar, care sunt cele mai populare agrafe de păr, și la ce preț sunt disponibile acestea.

Agrafa Chanel, cu cristale și perle aplicate, costă nici mai mult nici mai puțin de 1170$.
La Gucci, regăsim o alternativă în valoare de 530$, cu cristale aplicate.
Saint Laurent continuă trendul, cu un set de două ace de păr pe care sunt scrise separat „Saint” și „Laurent” din cristale. Prețul setului este de 695$.

 

Urmărește galeria foto pentru mai multă inspirație cu privire la agrafele de păr, cea mai extravagantă tendință a momentului, fie ele oricât de costisitoare.