News

Ahlamalik Williams: totul despre iubitul Madonnei

iulia.statie
July 23, 2020 13:26 PM

Încă de când și-a început cariera pe scena pop în 1980, Madonna, în vârstă de 61 de ani, s-a găsit în mijlocul multor controverse. Totuși, se pare că pe vedetă nu o deranjează părerile pe care le au fanii despre relația sa cu dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 26 de ani.

Pe aceeasi temaElton John a oferit detalii despre relația Madonnei cu Lady Gaga

Totul despre iubitul Madonnei

Încă de când vedeta a postat câteva fotografii în vara anului 2019 alături de acesta, fanii au speculat multe despre relația lor.

Tatăl dansatorului, cât și Madonna, au confirmat relația, mai ales că Ahlamalik a fost alături de cântăreață într-o vacanță în 2020, împreună cu copii săi, Lourdes, 23 de ani, David, 14 ani, Mercy, 13 ani și gemenele Estere și Stella, 7 ani. Unul dintre fii săi, Rocco, în vârstă de 19 ani, a fost absent.

Ahlamalik Williams este un dansator și coregraf din Sacramento, California, în vârstă de 26 de ani. Cariera sa a început atunci când a fost ales alături de alți 62 dansatori să facă parte din show-ul Cirque du Soleil’s, Michael Jackson. De asemenea, el face parte din trupa de dans Raw By Nature și postează de multe ori videoclip-uri în care dansează pe Instagram.

Cum s-au cunoscut cei doi

Acesta lucrează pentru Madonna încă din 2015, de la turneul Rebel Heart, iar publicația TMZ notează că artista l-a ales personal pentru a îi deveni dansator. Acesta i s-a alăturat și în septembrie 2019, pentru turneul Madame X.

În decembrie 2019, TMZ discuta cu tatăl dansatorului, Drue, ce a dezvăluit că aceștia erau împreună de un an. El a povestit că Madonna i-a cunoscut ambii părinți ai iubitului după un show din New York.

„Dragostea nu are vârstă. Fiul meu trăiește o viață nebună, iar eu mă bucur pentru el.”, a spus tatăl dansatorului.

De asemenea, Madonna a făcut relația publică după ce a postat câteva videoclip-uri pe Instagram în care apărea în ipostaze intime alături de iubitul ei, ba chiar, îl invita în vacanță în Maldive, unde a plecat alături de copiii ei în decembrie 2019.

Aceasta a dezvăluit că a ales să se izoleze alături de iubitul ei, printr-o urare făcută cu ocazia zilei lui de naștere: „La mulți ani, iubirea mea. Nu m-aș putea gândi la o persoană mai bună cu care să fiu în carantină.”