News

Al Pacino și iubita sa, Meital Dohan, s-au despărțit! Care este motivul

iulia.statie
February 20, 2020 13:00 PM

Al Pacino, 79 ani și iubita, 40 de ani, s-au despărțit. Motivul l-a spus chiar Meital, ce a dat vina pe diferența de vârstă dintre ei pentru separare, potrivit publicației Mirror.

Pe aceeasi temaPremiile Oscar 2020: lista câștigătorilor

„Este greu să fii cu un om așa bătrân, chiar dacă este Al Pacino.”, a zis ea.

Cei doi, ce erau împreună de doi ani, au confirmat despărțirea imediat după ce actorul a apărut neînsoțit la premiile Oscar. Actrița a dezvăluit că deși l-a iubit, relația nu a mers.”Diferența de vârstă este dificilă. Am încercat să nu recunoscut, însă el este deja mult mai în vârstă. Cu toată dragostea mea, relația nu a mers.”, a zis ea.

Al Pacino și iubita sa, Meital Dohan, s-au despărțit! Care este motivul

Mai mult, se pare că între ei existau și neînțelegeri cu privire la finanțe. Întrebată de ce cadouri i-a făcut milionarul, aceasta a răspuns: „Pot să spun politicos că nu îi plăcea să cheltuiască bani? Mi-a cumpărat doar flori.”, a povestit ea, râzând.

Totuși, cei doi au rămas prieteni, iar vedeta a recunoscut că pentru ea a fost o onoare să petreacă timp cu renumitul star.

Pacino are trei copii din fosta relație cu Beverly D’Angelo. Cei doi au fost împreună 7 ani înainte de a decide să se separe. Actorul nu a făcut niciun comentariu despre recenta despărțire.