ALBERTINA IONESCU

Maurice Munteanu
March 1, 2018
March 1, 2018

Maurice Munteanu: Iata un styling in care se regasesc atat elemente clasice (pantofii stiletto), cat si piese retro with a twist (jeansii de inspiratie 90’s), mixate intr-o maniera fericita. Un look armonios, chiar daca pare simplu, ce poate fi adoptat cu usurinta pentru o tinuta de zi sau chiar de cocktail (in acest caz, se poate apela si la un blazer structurat purtat pe umeri).

Interviu Albertina Ionescu 

 Cum ți-ai ales ținuta pentru seara aceasta?

În doi timpi și trei mișcări! Am ajuns acasă de la serviciu, am citit invitația, mi-am dat seama cam cum este locația și am zis ok, sunt și la treabă, deci niște blugi ar merge perfect, apoi am luat bluza făcută de Laura Hâncu, designer-ul cu care colaborez și care-mi este și o prietenă foarte bună. Mi-a făcut această bluză, în urmă cu o săptămână, deci era new entry în dressing-ul meu, și am zis: „Asta este! Pe asta o port!”

Am venit cu bocanci, nu am venit în pantofi, iar la garderobă mi-am pus pantofii, asta așa…din respect pentru organizatori și locație, care este foarte frumoasă și foarte caldă

Cât investești în ținutele tale?

Investesc foarte multă dragoste și atenție! Laura Hâncu, designer-ul despre care îți povesteam, investește, eu doar mă bucur de ținutele pe care ea le face pentru mine. De altfel, investesc în haine casual foarte mult.

Cum a evoluat stilul tău de-a lungul timpului? 

Pai, asta să-mi spuneți voi! Stiliștii de la Verdict.ro! La început am fost un copil care habar nu avea, după care am primit critici, am înțeles că aveau dreptate. Am învățat încet, încet și încă mai am lucruri pe care trebuie să le ajustez, dar na, cât trăiești înveți. Nu este meseria mea. Așa că, sunt alți oameni în jurul meu care se pricep cu asta și  le ascult sfaturile.

Ai vreun obiect vestimentar fără de care nu ai putea trăi? 

Nu. Pot să trăiesc… Mi-ar plăcea foarte mult ca oriunde aș fi și în nicio situație…să nu fie nisip și să pot purta tocuri (…)

Cum îți definești stilul? 

La îndemână! Simplu și foarte minimalist.

Share

Asemănătoare